Kia Proceed GT Skraa Venstre

Kia ProCeed er helt igennem formfuldendt

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Kia ProCeed

Kia ProCeed er reelt en del af Kia Ceed-familien. Men hvor den ”almindelige” Kia Ceed blev lanceret omkring årsskiftet 2006, blev den første Kia ProCeed først introduceret i 2008. Her var tale om model, der godt nok delte mekanik med Kia Ceed - men som i opbygning og præstationer var i en helt anden liga.

Anden generation Kia ProCeed blev præsenteret i 2013, og fandt først vej til KIA-forhandlerne ved indgangen til 2014. Her havde modellen tilnavnet GT, og var også udstyret med mere power under kølerhjelmen end sine søster i Ceed-familien.

Den nyeste Kia ProCeed blev sendt på markedet i 2019 - denne gang bliver modellen markedsført som en såkaldt shooting brake-model, som er en mellemting mellem en firedørs coupé og en stationcar. Måske man skal se modellen, før man kan regne ud, hvad det betyder for lækkert design og intet mindre end fantastiske køreegenskaber.

Som alle andre Kia-modeller leveres Kia ProCeed naturligvis med markedets ubetinget bedste garantiordning, der er lig med en syvårig fabriksgaranti.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Kia ProCeed er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "I forbifarten er det let at forveksle Kia Proceed med Porsches Panamera. Linjerne falder heldigt ud på Proceed, og præstationerne er i top i GT-versionen."
  • "KIA ProCeed er en veludført og velkørende bil. Du kan med ro i sindet se i KIAs retning, hvis hjertet siger Mercedes CLA, men bankrådgiveren siger nej."
    Der gives ikke score
  • "Med ProCeed beviser KIA, at et koreansk bilmærke kan bygge biler, som ikke bare er fornuftige og holdbare, men også flotte og luksuriøse."
    Der gives ikke score

Brugt Kia ProCeed? Find den her

Brugte biler

Læs nyheder om Kia i vores Bilmagasin

Se Bilmagasinet