KIA Optima.
Flot firmabil drevet af hightech.


Kia Optima

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia Optima.

PRIS FRA
329.999 kr.
FINANSIERING FRA
3.509kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia Optima er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

KOMFORTFUNKTIONER

Håndfri åbning af bagagerum

Opvarmede sæder med justerbar varme sørger for din komfort under hele køreturen. Du kan skræddersy farverne i interiøret, så de passer til dige præferencer. Med Smart Trunk Systemet kan du endda åbne bagagerummet uden at bruge hænderne. 

FJERNLYSASSISTENT

Skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys

Fjernlysassistenten registererer automatisk forlygterne eller baglygterne på modkørende eller forankørende og skifter mellem fjernlys og nærlys. 

SMART PARKERING ASSIST SYSTEM

Parker bilen nemt og problemfrit

Systemet anvender sensorer til at vurdere parkeringspladsens størrelse, og rattet styrer automatisk bilen på plads. Systemet kan både bruges til parrallelparkering og parkering i båse. Har du brug for det, hjælper den dig også ud af båsen igen. Det eneste du skal tænke på er speederen og gearet.

AUTOMATISK NøDOPBREMSNING

Forhindre potentielle kollisioner

Sensorer og kameraer registerer fodgængere og biler på vejen og sender straks signaler til bilen om at bremse. Det sørger for en sikker kørsel. 

DOBBELTKOBLINGSGEARKASSE

Dynamisk kørsel og færre CO2-emissioner

Vælg den 7-trins DCT-dobbeltkoblingsgearkasse for hurtigere og mere jævn acceleration, større adræthed og bedre brændstoføkonomi. Den byder på det allerbedste fra både manuelle og automatiske gearkasser. Det brændstofbesparende start-stop-system standser motoren, når du holder ved et kryds. For at køre videre skal du blot træde på spederen.  
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Kia Optima er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Samlet set en vellykket model..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Overrasker i den store firmabilklasse..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

"En forbløffende økonomisk bil..."

Magacin
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia Optima er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG