BJARNE NIELSEN FEB 16 008 2

Tips til dig der skal til at sælge bil

SÅDAN FÅR DU MEST FOR DIN BIL.

Der er mange ting man skal tage i betragtning når man vil sælge sin bil. Herunder kan du se nogle tips, som sikrer dig det bedste salg.

Leg køber

Ryd op/Luft ud – en beskidt/rodet bil signalerer dårlig vedligeholdelse.

Vask hele bilen grundigt

Det er vigtigt at der er rent og pænt indeni såvel som uden på bilen, når du vil sælge den. Så kan køberne koncentrerer sig om din bil, og er ikke i tvivl om bilens stand.

Tjek viskerblade

Køberen bemærker straks dårlige vinduesviskere hvis det regner, og bliver med garanti mistænksom hvis de larmer eller laver striber på ruden, når de er aktiveret.

Udskift slidte bundmåtter

Du kan købe nye bundmåtter hos Bjarne Nielsen såvel som andre forhandlere. Priserne varierer fra model til model, men koster typisk 300-600 kr.

Tjek væsker (bremse + sprinkler)

Hold øje med rust ved bilens vitale dele. Har du ikke mulighed for at hejse bilen op på en lift, bør du bøje dig ned og kigge op under bilen.

Lad et værksted tjekke bilen for fejl og mangler

Du kan for få penge efterfylde bremse og sprinklervæske. Under motorhjelmen skal du tjekke de to beholdere. Dækslet til sprinklervæske er typisk blåt (ligesom væsken), og låget til bremsevæsken er orange/sort.

Sælg din bil til os!

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud for din brugte bil. Du slipper for alt bøvlet, vi overtager den og står for alt papirarbejdet. På den måde, er du også sikret en ordentlig handel.

Kontakt os