Kia hybrid og elbiler

Kia er langt fremme på hybrid- og elvognen. Deres e-Soul og e-Niro er rene elbiler med masser af plads og flotte rækkevidder. Samtidig har de et stort udvalg fra hybrid og Plug-in Hybrider, der også er nogle af de mest solgte herhjemme de seneste år.

Med Kia får du 7 års unik garanti, og derfor skal du ikke være bekymret for at gå den eldrevne vej. Kia har annonceret, at de inden 2027 har lanceret 7 nye rene elbiler.

Kia Sportage 2019 1600 0F

Kia Sportage Hybrid (MHEV)

Kia Sportage fås med en Mild-hybrid-dieselmotor med et mindre ekstra batteri som bidrager til, at motoren kører mere støjsvagt, får ekstra drejningsmoment og bruger mindre brændstof. Du skal ikke tænke på at lade batteriet op – det sker helt automatisk ved nedbremsninger.

Læs mere her

Kia Niro 2019 Plugin Hybrid

Kia Niro Hybrid (HEV) / Plug-in Hybrid (PHEV) 

Kia Niro fås både som Hybrid og Plug-in Hybrid. Vælger du Plug-in Hybrid-versionen får du op til 49 km på ren el men har samtidig en økonomisk benzinmotor, så du kan køre langt uden at skulle tænke på en ladestander.

I Hybrid-versionen slipper du for at lade op. Her finder bilen selv ud af at veksle mellem el- og benzinmotoren og batteriet lades op ved bremsning. Alle tre versioner har automatgear.

Læs mere her

Kia E Niro 2019 1600 4D

Kia e-Niro (elbil)

Kia e-Niro er en fuld elektrisk crossover, der giver dig en rækkevidde på op til 455 km på en opladning. Den er spækket med spændende udstyr og den nyeste teknologi. Kias berømte 7 års garanti gælder også på deres batterier, hvor du er sikret minimum 70% kapacitet efter 7 år, eller 150.000 km.

Læs mere her

Kia Ceed Phev Forfra

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid (PHEV)

Stationcar-udgaven af Ceed fås med en Plug-in Hybrid motor, der har et batteri på 8,9 kW og kan køre op til 50 km på ren el. Samtidig får du masser af plads til familien og en kvik benzinmotor på 141hk og et fantastisk glidende DCT automatgear.

Læs mere her

Kia Xceed 2020 1600 0D

Kia XCeed Plug-in Hybrid (PHEV)

XCeed er en crossover for dig, der vil sidde lidt højere og have en nemmere indstigning end i en almindelig Ceed. XCeed Plug-in Hybrid har den samme motor som Ceed der kan køre knap 50 km på ren el og samtidig har den en kvik benzinmotor med samlet 141hk og et lækkert automatgear.

Læs mere her

Kia EV6 2022 1600 0B

Kia EV6 (elbil)

Kias nyeste skud på stammen er ventet med længsel. Der er utrolig stor interesse for bilen, der virkelig også lader til at være værd at vente på. Kias helt nye e-GMP platform giver ud over lynhurtig opladning med helt op til 800v nemlig også hæsblæsende præstationer.

Læs mere her