UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Galaxy.
Komfort i kongeklassen.


Ford Galaxy

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Galaxy.

PRIS FRA
432.940 kr.
FINANSIERING FRA
4.539kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Galaxy er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

RUMMELIGT BAGAGERUM

Automatisk bagklap og sammenklappelige sæder

Fords nøglefrie system opfanger, at din fjernbetjeningsnøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Dørene låses op, og når du sætter dig ind, er der ikke behov for nogen tændingsnøgle. Du skal blot:

  • Træde på koblingen
  • Tryk på Ford Power startknappen

Har du hænderne fulde, kan du bare bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner eller lukker bagklappen helt automatisk. Med et multifunktions-rat har du alle knapper lige ved hånden. Du kan derfor holde fokus på vejen under hele køreturen. 

Derudover kan du ved et enkelt tryk automatisk klappe sæderne sammen bagi, så du får endnu mere, hvis du skal fragte større ting. 

PRE-COLLISION ASSIST

Undgå alvorlige ulykker

 

Pre-Collision Assist registerer mennesker og biler på vejen foran, eller som kunne tænkes at krydse bilens rute, og advarer dig. Reagerer du ikke på alarmen, bremser bilen automatisk. Systemet fungerer ved hastigheder helt op til 80 km/t.

Du får samtidig hurtigere og kortere nødopbremsninger. Ved nødopbremsning sker en  elektronisk bremseaktivering, der mindsker bilens bremselængde, og dermed gør din køretur mere sikker. Skulle uheldet mod forventning ske, passer det avancerede airbagsystem på dig og dine medpassagere. Bilen indeholder både airbags til forsædepassagerenes lænd og brystkasse, samt sideairbags til de to yderste bagsæder. 

FORD ECO MODE

Kør mere effektivt

Det innovative Ford Eco Mode-system måler hele tiden din kørestils indflydelse på brændstofforbruget. Systemet analyserer din hastighed, gearskift, opbremsning og forventede niveauer samt det antal korte og lange ture, du foretager. Den intelligente software rådgiver dig dernæst om, hvordan du kan forbedre brændstoføkonomien.

Auto Start-Stop funktionen kan også hjælpe dig med at spare på brændstoffet. Når du standset ved et lyskryds eller holder i kø, standser motoren automatisk (lys, radio etc. fungerer selvfølgeig stadig). Så snart du igen træder på koblingen og sætter bilen i gear, starter motoren og du er klar til at køre videre. 

HåNDFRI BETJENING AF MOBILEN

Ford Sync 3

Du behøver ikke at være afskåret fra omverdenen, når du kører i bil. Ford SYNC 3 fungerer fuldt integreret sammen med din smartphone, navigationssystem – direkte på din 6,5” eller 8” touchscreen, eller ved hjælp af enkle talekommandoer.


Det kan du med SYNC 3:

  • Bruge din smartphone, musik, apps og navigation med helt enkle talekommandoer
  • Få sms’er læst op af bilens audiosystem
  • Se lokale trafikmeldinger eller tilpas visning mellem fuld skærm, splitskærm eller 3D-kort
  • Benytte Emergency Assistance* til automatisk at foretage opkald til en alarmcentral og oplyse bilens position på det pågældende lands sprog 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Ford Galaxy er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Masser af plads i luksuriøs Galaxy..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

 

"Galaxy har et stort potentiale..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Udsynet er perfekt i alle retninger..."

Jyllands-Posten
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Galaxy er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Vælg den rigtige Ford til familien

Køber du en Ford, er der god sandsynlighed for at du aldrig køber andet. Ford tilbyder nemlig biler i alle størrelser og former, og alle med den samme høje komfort og køreglæde.

Er du på udkig efter en familiebil er det oplagt at kigge på Ford Focus, C-MAX eller Mondeo. Du kan sagtens have en barnevogn eller klapvogn bag i en Ford Focus stationcar, mens du blot får endnu mere plads i de to andre. I Ford C-MAX sidder du lidt højere og det giver en lækker indstigningshøjde. Den ekstra højde på kabinen giver endnu mere plads, og et dejligt overblik. Den høje indstigningshøjden gør det også bekvemt at få mindre børn ind og ud af autostolen. Husk at du også kan vælge Ford Grand C-MAX, der har skydedøre i bag og lidt mere plads endnu.

Ford Mondeo er bygget på en lidt større platform/bund end Ford Focus og C-MAX. Det betyder at du får endnu mere plads. Dørene er større, der er mere plads på bagsædet og bagagerummet længere. Ford Mondeo er dermed ideel til børnefamilien med to børn eller flere.

Vil du have endnu mere plads så tag et kig på Ford S-MAX eller Ford Galaxy, der begge tilbydes med op til 7 sæder.

Se alle Ford-modeller