Den store familiefavorit

FORD GALAXY.
KOMFORT I KONGEKLASSEN

Det nye EasyFold-system med Power Raise-funktion, gør det nemt at klappe sæderne op og ned med et enkelt knaptryk. På denne måde kan du let og hurtigt tilpasse bilens kapacitet og interiør til dine skiftende behov.

Ford Galaxy er en moderne familiebil, der byder på optimal komfort og fleksibilitet til din hverdag. Du får en bil spækket med innovativ teknologi. Quickclear hjælper dig for eksempel hurtigt på farten på dage med frost.

Du skal blot trykke på knappen, og både vinduesviskere samt forruden optøes lynhurtigt.

Ford Galaxy 2020 1600 06

FORD GALAXY Smukt design og praktisk løsninger fra inderst til yderst.

Det mener vores Ford-ekspert

"Når vi taler om biler til den store familie, er det simpelthen ikke til at komme udenom Galaxy, det er virkelig en praktisk bil"

Har du et spørgsmål om Ford Galaxy så brug knappen nedenfor.

Ibsk
Ib Skov
Business Manager, Bjarne Nielsen A/S

Udviklet til dig der har brug for ekstra plads i hverdagen.

Interiør6

Automatisk bagklap og sammenklappelige sæder

Fords nøglefrie system opfanger, at din fjernbetjeningsnøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Dørene låses op, og når du sætter dig ind, er der ikke behov for at sætte nøglen i tændingen.

Har du hænderne fulde, kan du bare bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner eller lukker bagklappen helt automatisk. 

Derudover kan du ved et enkelt tryk automatisk klappe sæderne sammen bagi, så du får endnu mere, hvis du skal fragte større ting.

Eksteriør7

Undgå alvorlige ulykker

Pre-Collision Assist registerer mennesker og biler på vejen foran, eller som kunne tænkes at krydse bilens rute, og advarer dig. Reagerer du ikke på alarmen, bremser bilen automatisk. Systemet fungerer ved hastigheder helt op til 80 km/t.

Du får samtidig hurtigere og kortere nødopbremsninger. Ved nødopbremsning sker en elektronisk bremseaktivering, der mindsker bilens bremselængde, og dermed gør din køretur mere sikker. 

Interiør2

Kør mere effektivt

Det innovative Ford Eco Mode-system måler hele tiden din kørestils indflydelse på brændstofforbruget. Systemet analyserer din hastighed, gearskift, opbremsning og forventede niveauer samt det antal korte og lange ture, du foretager. Den intelligente software rådgiver dig dernæst om, hvordan du kan forbedre brændstoføkonomien.

Interiør4

Komforten er i højsædet

Uanset hvilket sæde du sidder i, er der masser af smarte løsninger inden for rækkevidde der højner komforten på køreturen og øger køreglæden.

Ford Galaxy Soltag

Inviter naturen indenfor

Hvis du tilkøber det store panoramaglastag kan du få en endnu større køreoplevelse for alle passagererne. 

GALLERI

Kig nærmere på Ford Galaxy

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Ford Galaxy er en sikker bil at fragte familien i.

Ford Galaxy fik 5 fuldt fortjente stjerner hos Euro NCAP.

87%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
79%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Galaxy

Er der syv sæder i en Ford Galaxy?

Ja. Den store og rummelige Ford Galaxy er født med syv sæder som standard, og der er faktisk god plads til passagererne også på tredje og bagerste sæderække. Ford Galaxy er stor, og selv om den ikke er direkte kasseformet, så er det som at være chauffør i en langtursbus, når man indtager positionen bag rattet. På den gode måde, forstås.

Kører Ford Galaxy godt?

Præcis som de fleste andre Ford-modeller, så er den store nye Ford Galaxy utroligt velkørende, især når man tager i betragtning, at der er tale om en ganske høj, lang og stor bil. Affjedringskomforten er suveræn i Ford Galaxy, og styretøjet er på vaskeægte Ford-manér præcist og med til at give den perfekte balance i forhold til, at vægten her er tæt på 1800 kilo.

Er Ford Galaxy god til kør-selv-ferie?

Den usædvanligt rummelige Ford Galaxy er noget nær født til at være ferievogn.  Du tager dig selv i at flyde helt roligt og ustresset med trafikken, når du bevæger dig ned af de tyske autobahn-strækninger. Hvis der ikke er ro på bagsmækken, så kan det kun handle om de passagerer, som man eventuelt har valgt at invitere med - for bilen er i sig selv med lyddæmpet og rolig.

Er Ford Galaxy større end Ford S-Max?

Både ja og nej. Ford Galaxy er højere end en Ford S-Max - men er til gengæld både smallere og kortere - og har i tilgift kortere akselafstand. Alligevel er fornemmelsen af albuerum anderledes i Ford Galaxy end i Ford S-Max, fordi opbygningen af karrosseriet er en kende mere kvadratisk i førstnævnte. Og der er rigtig god plads i Ford Galaxy.

Hvornår kom den første Ford Galaxy?

Ford Galaxy er faktisk en af de bilmodeller i Fords flåde, der har flest år på bagen - i hvert tilfælde hvis vi kigger blandt personbilerne. Vi skal nemlig helt tilbage til 1995, hvor den kom på markedet som en ud af et trillingesæt, der også bestod af Seat Alhambra og Volkswagen Sharan. Dermed har Ford Galaxy som model næsten lige så mange år på bagen som Ford Mondeo. Den aktuelle udgave er tredje generation, som blev kørt i stilling tilbage i 2015.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford