UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Fiesta.
Forrygende i over 40 år.


Ford Fiesta

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Fiesta.

PRIS FRA
174.240 kr.
FINANSIERING FRA
1.949kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Fiesta er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

LANE KEEPING SYSTEM

Hjælper dig til at holde din kørebane

Systemet overvåger din kørsel, og sørger for at rattet vibrerer og viser en advarsel i insutrmentbrættet, hvis du er ved at komme ud af din kørebane. Reagerer du langsomt eller slet ikke, sørger systemet selv for at rette bilen op. Funktionen slukkes automatisk ved en fart under 65 km/t, men du kan også slukke den manuelt. 

Derudover giver den adaptive fartpilot sikkerhed på længere ture. Hvis et køretøj foran sønker farten, nedsætter fartpilot helt automatisk også din fart. Du behøver heller ikke bekymre dig om de blinde vinkler med Blind Spot Information System (BLIS), der holder øje med de blinde vinkler for dig, og giver besked så snart der opdages et køretøj, som du ikke kan se. 

ECO-FUNKTION

Effektivitet ved at trykke på en knap

Ved at trykke på Eco-knappen, justeres en lang række systemer og indstillinger, så du bruger mindst muligt brændstof under din kørsel. Med Auto-Start-Stop-knappen kan du automatisk slukke for motoren, hvis du holder i et lyskryds. Så snart du træder på kobling eller speeder er du igen klar til at køre. Denne funktion er også med til at mindske dit brændstofforbrug.

Samtidig er det nu nemmere for dig, at holde fokus på vejen ved natkørsel. Det innovative bakspejl med automatisk nedblændning registrerer automatisk, hvis bagvedkørende biler blænder, og aktivere dermed nedblændingen, så du ikke bliver generet af lyset.

NøGLEFRIT SYSTEM

Nemt og problemfrit

Med det nye nøglesystem, skal du blot have nøglen på dig, for at låse dørene op til din bil. Tråd på koblingen og tryk på bilens start-knap, så er du kørende. Men ikke nok med det. Ford SYNC 3 giver dig mulghed for at betjene alt lige fra musik til navigationsystem, telefonopkald, apps, sms´er samt køredata. 

Der er samtidig skruet op for sikkerheden i den nye Fiesta. Muligheden for montering af sikkerhedsystemet Thatcham med perimeteralarm og dobbelte blokeringer gør, at børene ikke kan åbnes indefra, som om nogle forsøger at bryde ind ved at smadre en siderude. Den aktivres ved blot at trykke to gange på låseknappen i kabinen. 

TRAFIKSKILTE GENKENDELSE

Ser de vejskilte du muligvis overser

Systemet genkender vejskiltene, uanset om de er over vejen, i siden, permanente eller midlertidige. Et ikon for farthastighed og andre trafikregler vises på instrumentbrættet, så du ikke er i tvivl om hvilke der regler der gælder. 

Derudover registrerer Pre-Collision Assist biler og mennesker på vejen foran dig, og advarer dig. Når du ikke at regaere bremser bilen helt automatisk for dig.  
 

Ford Fiesta fås i fire forskellige modelniveauer. Med en Trend får du en bil med det mest nødvendige udstyr, og har glæden af en meget appetitlig pris. Vil du gerne have lidt mere udstyr bør du overveje Titanium hvor du får Ford SYNC bluetooth i bilen. Det gør køreturen lettere, og er alle pengene værd.Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Ford Fiesta er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Et hit med fine køreegenskaber..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Fiesta kører bare så godt..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

 

"Klassens dynamiske spydspids..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Fiesta er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG