Maksimal køreglæde i minibil

Ford Fiesta - forrygende i mere end 40 år

En opløftende, dynamisk køreoplevelse, som kun kan få dig til at smile. Den nye Fiesta er nytænkt og genopfundet. Og som du snart vil se, når du oplever dens intelligente design, omfatter denne bil meget mere end ved første øjekast. Den nye Ford Fiesta indeholder en lang række sikkerhedsfunktioner, som er med til give dig tryghed under hele køreturen. Du kan blandt andet få Aktiv Parkeringshjælp, Aktiv Fartpilot, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition og meget mere.

Ford Fiesta fås nu også som Mild Hybrid, der gør den mere brændstofeffektiv end nogensinde. Mild Hybrid-delen består af et 48 volt litiumbatteri som lades op ved bremsning. Du skal altså ikke tænke på opladning eller ladestandere - det klarer bilen selv. Benzinmotoren er stadig den prisbelønnede EcoBoost-motor med enten 125 eller 155 hk.

2018Fordfiestast Performanceblue 01

FORD FIESTA Den nye minibil fra Ford står helt skarp, og er den mest roste bil i sig segment.

Det mener vores Ford-ekspert

"Få bilmodeller er mere legendariske end Ford Fiesta, og det er er mange gode grunde til. En af dem er de fremragende køreegenskaber."

Har du et spørgsmål om Ford Fiesta, så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

Når moderne design og ny teknologi går op i en højere enhed

Ford Fiesta 2017 1600 24

Kan genkende vejskilte

Systemet genkender vejskiltene, uanset om de er over vejen, i siden, permanente eller midlertidige. Et ikon for farthastighed og andre trafikregler vises på instrumentbrættet, så du ikke er i tvivl om hvilke der regler der gælder.

Derudover registrerer Pre-Collision Assist biler og mennesker på vejen foran dig, og advarer dig. Når du ikke at reagerer, så bremser bilen helt automatisk for dig. Det er smart - og det er med til at optimere sikkerheden og øge trygheden. For dig, for dine passagerer og for de andre trafikanter.

Ford Fiesta 2017 1600 8D

Der er masser af lækre detaljer

Ved at trykke på Eco-knappen, justeres en lang række systemer og indstillinger, så du bruger mindst muligt brændstof under din kørsel. Med Auto-Start-Stop-knappen kan du automatisk slukke for motoren, hvis du holder i et lyskryds.

Så snart du træder på kobling eller speeder er du igen klar til at køre. Denne funktion er også med til at mindske dit brændstofforbrug.

Samtidig er det nu nemmere for dig, at holde fokus på vejen ved natkørsel. Det innovative bakspejl med automatisk nedblænding registrerer automatisk, hvis bagvedkørende biler blænder, og aktiverer dermed nedblændingen, så du ikke bliver generet af lyset.

Ford Fiesta 2017 1600 5F

Effektiv økonomikørsel

Ved at trykke på Eco-knappen, justeres en lang række systemer og indstillinger, så du bruger mindst muligt brændstof under din kørsel. Med Auto-Start-Stop-knappen kan du automatisk slukke for motoren, hvis du holder i et lyskryds. 

Ford Fiesta 2017 1600 A6

Problemfri navigation

Det gennemtestede audio-system Ford SYNC 3 giver dig mulighed for at betjene alt under kørslen - på sikker vis. Det er lige fra musikken til navigations systemet - fra telefonopkald og apps til indsamling af køredata. 

Ford Fiesta 2017 1600 4C

Genial kørebane-assist

Systemet overvåger din kørsel, og sørger for at rattet vibrerer og viser en advarsel i instrumentbrættet, hvis du er ved at komme ud af din kørebane. Reagerer du langsomt eller slet ikke, sørger systemet selv for at rette bilen op.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Fiesta

Der er mange fine og gennemarbejdede detaljer både ude og inde på modellen.

SIKKERHED

Ford er sikkerhed. Det samme er Ford Fiesta.

Som i alle andre Ford-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

87%
Adult Occupant
84%
Child Occupant
64%
Pedestrian
60%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Fiesta

Er en Ford Fiesta en god bil?

Den fine minibil fra Ford er et glimrende valg, hvis du er ude efter en bil i b-segmentet, som leverer komfort og køreglæde på et niveau, som du ellers kun kan få, hvis du rykker en klasse op.
Ford har altid været synonym med stram styring og en god opsætning af undervognen, og Ford Fiesta er ingen undtagelsen. Og så får du i øvrigt også god plads, for modellen er ganske rummelig.

Hvornår kom den første Ford Fiesta?

Ford Fiesta er blevet produceret siden 1976, hvor den oprindeligt blev lavet som et "modsvar" på oliekrisen. Der var brug for en lille og billig bil, der ikke brugte så meget brændstof, som bilerne helt generelt ellers gjorde dengang. Ford Fiesta var den første bil fra Ford-fabrikkerne, der havde tværliggende frontmotor og forhjulstræk.

Hvor mange Ford Fiesta-biler er der solgt?

Salgstallene er svære at gøre op på verdensplan, men med en bil, der er produceret i over 45 år, er der naturligvis røget adskillige millioner Ford Fiesta'er af samlebåndet. Den nuværende generation er nummer otte, og det antages, at der er produceret og solgt i omegnen af 20 millioner eksemplarer.

Hvor bliver Ford Fiesta lavet?

De første Ford Fiesta-generationer blev produceret på en helt nyopført bilfabrik i spanske Valencia, som Ford-koncernen byggede til formålet. Man anslog, at der årligt kunne sælges i omegnen af en halv million eksemplarer af den lille Ford Fiesta. Den var i forvejen udset til at hedde Ford Bravo, men Henry Ford II insisterede på Ford Fiesta.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.