Derfor skal du handle bil
hos Bjarne Nielsen

Det skal være nemt at være bilejer! Du skal altid kunne få god rådgivning ud fra netop dine behov hvad enten du er på udkig efter at købe en bil eller har brug for hjælp med din gamle.

Det samme gælder kvaliteten – den skal være helt i top. Sådan er det at handle hos Bjarne Nielsen.

Vores ti bilhuse er fordelt ud over ni byer på tværs Danmark, hvor vi forhandler mærkerne Ford, Mazda, Kia, Renault, Dacia og Volvo. Vi sælger naturligvis også brugte biler - og har en stor erhvervsafdeling i samtlige bilhuse, hvor vi sælger varebiler i alle størrelser.

330 medarbejdere og 30 års erfaring

Bjarne Nielsen A/S har eksisteret siden 1988, og vi har således 30 års erfaring at trække på. I dag er vi mere end 330 medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt for at yde markedets bedste kundeservice og sparring.

Vores virksomhed er bygget op om tre kerneværdier: Respekt, kvalitet og engagement.

Og du skal ikke være i tvivl – når du er blevet kunde hos Bjarne Nielsen vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver ved med at være det i mange år fremover.

Vi tror nemlig på langvarige relationer, og derfor håber vi også på at få muligheden for at sælge dig din næste bil, og bilen efter den.

Vi kender din bil fra ende til anden

På samme måde ønsker vi også at være det naturlige valg for dig, når din bil skal på værksted. Det er både til din og vores fordel. Du kender værkstedet, personalet, bilerne og du ved, hvad du får. Igen: Det skal være nemt at være bilejer.

Hos Bjarne Nielsen er vi ikke markedets billigste værksted, men vi er helt sikkert et af de bedste. Vores professionelle medarbejdere bliver løbende efteruddannet, og de har altid adgang til det nyeste specialværktøj. 

Vi har specialiseret os inden for seks bilmærker, og kender derfor din bil fra ende til anden. Det er din garanti for god kvalitet. 

Vi har respekt for dine behov

Langvarige relationer er noget, som man gør sig fortjent til. Besøger du eksempelvis et af vores værksteder, så får du altid et tilbud fulgt op af fornuftig rådgivning, inden vi går i gang med arbejdet. 

Af respekt for din økonomi og behov, kan der være ting, som vi vurderer kan vente på baggrund af vores erfaring. Det kalder vi sund fornuft, og det er bare et eksempel på den ekstra service, som du kan forvente, når du handler hos os.

Hvert år handler mere end 30.000 kunder hos os. Hver eneste kunde har sit helt konkrete behov, og vi behandler alle kunder individuelt. Hvis du har mod på at handle med os, så kig ind i et af vores bilhuse - eller ring eller skriv til os. Vi glæder os til at møde dig og din bil.