Værd at vide om GDPR

 
Ny persondataforordning
Du har måske allerede hørt om det, men 25. maj 2018 træder en ny EU-lov om persondata i kraft – også kaldet GDPR. Det er gode nyheder for dig, for loven sikrer dig indflydelse på hvordan og hvem, der må bruge dine data. I den forbindelse er vi derfor også nødt til at ændre vores samtykke-vilkår og betingelser.
 
 
 

Opdater dine privatlivsindstillinger, og vind et serviceeftersyn

Blandt alle som opdaterer deres samtykke senest 31. maj 2018 trækker vi lod om 3 serviceeftersyn.Vinderne offenligtgøres her på siden, og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
 
Klik på linket i vores e-mail eller SMS for at deltage
 

 


Ofte stillede spørgsmål

I oplyser I deler data med Ford, Renault, Dacia, Volvo, Mazda og Kia - hvorfor?
I henhold til den nye persondataforordning skal vi oplyse når vi deler data med tredjepart. Vi deler naturligvis kun data i det omfang det er relevant. I praksis betyder det at vi deler data med Ford hvis du eksempelvis er Ford-ejer, og besøger vores værksted, eller hvis du udviser interesse for en Ford - eksempelvis via en prøvekørsel. Du kan være helt tryg ved at vi beskytter dine data, og kun deler når det giver mening. At du giver os dit samtykke betyder derfor ikke at pludselig vil modtage markedsføring fra os og de seks mærker vi forhandler ud af det blå.
 
Jeg ønsker ikke alt markedsføring - fx kun serviceindkaldelser?
Vi forventer at du i løbet af efteråret vil få mulighed for at kunne tilpasse dit samtykke yderligere så du selv kan vælge hvilke former for markedsføring du modtager. På nuværende tidspunkt er det desværre ikke teknisk muligt for os at tilbyde denne løsning.
 
 
 
 

Gå ikke glip af vigtig information

Vi vil rigtig gerne kunne tilbyde dig samme service som hidtil. Med den nye lov skal vi således bruge din accept og samtykke for at vi fremover må sende dig eksempelvis serviceindkaldelser, invitationer til events og gode tilbud. På samme vis er det også nødvendigt for at vi kan sende dig vigtig information om opdateringer og forbedringer til din bil.
 
Uden dit samtykke stopper vi med at sende dig serviceindkaldelser, vigtig information om din bil og godt tilbud efter 25. maj 2018.

 

 

 

Sådan arbejder vi med persondata hos Bjarne Nielsen

Vi skriver til dig fordi du på et tidspunkt har været i kontakt med et af vores bilhuse – fysisk i bilhuset eller digitalt. I den forbindelse har vi registreret dine konktaktoplysninger hvis du eksempelvis har besøgt værkstedet, prøvekørt eller købt en bil.

 

Af respekt for dine personoplysninger har vi indrettet vores forretning så dine data er beskyttet bedst muligt – både hvad angår IT-systemer og hvem vi deler data med. Ejer du eksempelvis en bil, deler vi dine data med producenten så du til enhver tid kan få den bedste service når du besøger værkstedet. I relation hertil deler vi dine data med alle bilmærker, som vi forhandler.

Vi deler naturligvis kun data når det er relevant og kun med relevante parter så dine data forbliver sikkert opbevaret.

 

 

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen i vores bilhuse hvis du har spørgsmål til hvad den nye persondataforordning betyder eller hvordan vi anvender dine persondata.

 

Find bilhus