Spar penge, og køb en demobil

Kan du leve med, at der er en anden, der har kørt lidt i din nye bil før dig, så kan der være gode penge at spare ved at vælge en demobil fra Bjarne Nielsen.

Kom ind forbi vores store showroom hvor du kan opleve de mange spændende biler samt få en snak med vores dygtige personale omkring fordelene ved en demobil.

Vores demobiler er selvfølgelig gennemtestet og er så gode som nye. Du finder et bredt udvalg i de fleste modeller med det mest populære udstyr og farver. Finder du ikke lige det du søger, så laver vi gerne et tilbud på en ny bil til dig.

Listen indeholder demobiler der typisk har været brugt i vores showrooms, som firmabiler og/eller udlejningsbiler. Enkelte "almindelige" brugte biler, der er næsten nye, kan du også finde på listen.

 

Hvad din bil er værd? Prøv vores Pristjek!

Få svar på dine spørgsmål om demobiler

Vi har et af Danmarks største udvalg af demobiler. Vi sælger over 10.000 biler om året - og det er helt trygt at handle bil hos os.

Er Bjarne Nielsen autoriseret Volvo-forhandler?

Bjarne Nielsen har i mange år været en af Danmarks førende Volvo-forhandlere med tre store moderne bilhuse placeret i henholdsvis Køge, Esbjerg og Herning. Vi har været autoriseret Volvo-forhandler i adskillige år - og hos os er du og din bil i de bedste hænder!

Er der forskel på en ny Volvo og en Volvo-demobil?

Ja, der er forskel - men den er ikke ret stor! Den primære forskel er, at en Volvo demobil har været indregistreret - typisk som brug for prøveture og kortere udlån til kunder i bilhuset. Det kan også være en bil, der har fungeret som firmabil internt i koncernen i en kort periode.

Hvor langt har en Volvo demobil typisk kørt?

I enkelte tilfælde kan en demobil have kørt mere end 10.000 kilometer - men langt de fleste har blot kørt få tusinde kilometer. Desuden er det meget sjældent, at en Volvo demobil er mere end et halvt år "gammel". Uanset hvad, så er det altid en god forretning for dig som køber, da en demobil har en lavere pris sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model.

Hvorfor skal jeg købe Volvo demobil hos Bjarne Nielsen?

Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring med at håndtere og forhandle demobiler. Vi er en del af Nielsen Car Group, og vi sælger på koncern-basis mere end 10.000 nye og brugte biler årligt. En betydelig del af disse er demobiler, som primært har været brugt i bilhusene til prøvekørsler og testture samt som firmabiler. 

Kan det betale sig at købe en Volvo demobil?

Helt sikkert - for der er mange fordele ved at købe en Volvo demobil. For det første vil prisen være markant lavere sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model. For det andet har bilen haft et betydeligt værditab, fordi den har været indregistreret, og fordi den har kørt nogle tusinde kilometer. Og for det tredje kan man ofte finde særligt godt udstyrede modeller blandt demobilerne.

Volvo demobiler

Se alle Volvo demobiler
Vi har flere demobiler
Se alle
BN Demoudsalg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vi har over 200 demobiler klar til omgående levering, så shop løs blandt vores andre mærker her

Se alle vores demobiler

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Læs nyheder om Volvo i vores Bilmagasin...