Spar penge: Køb en af vores demobiler

Kan du leve med, at der er en anden, der har kørt lidt i din nye bil før dig, så kan der være gode penge at spare ved at vælge en demobil fra Bjarne Nielsen.

Kom ind forbi vores store showroom hvor du kan opleve de mange spændende biler samt få en snak med vores dygtige personale omkring fordelene ved en demobil.

Vores demobiler er selvfølgelig gennemtestet og er så gode som nye. Du finder et bredt udvalg i de fleste modeller med det mest populære udstyr og farver. Finder du ikke lige det du søger, så laver vi gerne et tilbud på en ny bil til dig.

Listen indeholder demobiler der typisk har været brugt i vores showrooms, som firmabiler og/eller udlejningsbiler. Enkelte "almindelige" brugte biler, der er næsten nye, finder du også på listen.

 

Se hvad din bil er værd: Prøv et Pristjek

Få svar på dine spørgsmål om demobiler

Vi har et af Danmarks største udvalg af demobiler. Vi sælger over 10.000 biler om året - og det er helt trygt at handle bil hos os.

Hvad er forskellen på en ny Renault og en Renault demobil?

Selvfølgelig er der forskel - men den er ikke ret stor. Den primære forskel er, at en Renault demobil har været indregistreret - typisk som brug for prøveture og kortere udlån til kunder i bilhuset. Det kan også være en bil, der har fungeret som firmabil internt i koncernen i en kort periode.

Kan det betale sig at købe en Renault demobil?

Der er masser af gode argumenter for at købe en Renault demobil. For det første kan man ofte finde særligt godt udstyrede modeller blandt demobilerne. For det andet har bilen haft et betydeligt værditab, fordi den har været indregistreret, og fordi den har kørt nogle tusinde kilometer. Og for det tredje vil prisen være markant lavere sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model.

Har en Renault demobil kørt mange kilometer?

I sjældne tilfælde kan en demobil have kørt mere end 10.000 kilometer - men langt de fleste har blot kørt få tusinde kilometer, og demobilerne vil sjældent være mere end et halvt år "gamle". Uanset er det altid en god forretning for køberen, da en demobil har en lavere pris sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model.

Kan jeg købe en Renault demobil hos Bjarne Nielsen?

Vi sælger på koncern-basis mere end 10.000 nye og brugte biler årligt, og en betydelig del af disse er demobiler, som har været brugt i bilhusene til prøvekørsler og testture samt som firmabiler. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring med at håndtere og forhandle demobiler. 

Er Bjarne Nielsen autoriseret Renault-forhandler?

Ja. Bjarne Nielsen driver tre autoriserede Renault-forretninger i henholdsvis Herning, Esbjerg og Hillerød. Vi har gennem flere år været en del af Renault-familien, og har således masser af erfaring med det franske bilmærke.

Renault demobiler

Se alle Renault demobiler
Vi har flere demobiler
Se alle
BN Demoudsalg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vi har over 200 demobiler klar til omgående levering, så shop løs blandt vores andre mærker her

Se alle vores demobiler

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Læs nyheder om Renault i vores Bilmagasin...