Køb en af vores demobiler og spar mange penge

Kan du leve med, at der er en anden, der har kørt lidt i din nye bil før dig, så kan der være gode penge at spare ved at vælge en demobil fra Bjarne Nielsen.

Kom ind forbi vores store showroom hvor du kan opleve de mange spændende biler samt få en snak med vores dygtige personale omkring fordelene ved en demobil.

Vores demobiler er selvfølgelig gennemtestet og er så gode som nye. Du finder et bredt udvalg i de fleste modeller med det mest populære udstyr og farver. Finder du ikke lige det du søger, så laver vi gerne et tilbud på en ny bil til dig.

Listen indeholder demobiler, der typisk har været brugt i vores showrooms, som firmabiler og/eller udlejningsbiler. Enkelte "almindelige" brugte biler, der er næsten nye, vil du også finde på listen.

 

Prøv vores Pristjek > se hvad din bil er værd

Det er sund fornuft at købe din næste Nissan som demobil hos Bjarne Nielsen

Er du ligesom os glad for masser af kvalitet til fornuftige priser? Så bør du overveje om din næste bil bør være en Nissan demobil.

Nissan har været en del af vores koncern gennem flere år, og er et af de mærke vi forhandler fra vores afdeling, Bilernes Hus i Silkeborg. Derfor har vi altid et stort udvalg i Nissan demobiler holdende til omgående levering. Hos os får du bilhandel uden bøvl. Så gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os.

Desuden har vi mange års erfaring som autoriseret serviceværksted, og denne erfaring kommer naturligvis dig som Nissan-kunde til gode.

Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Få svar på dine spørgsmål om demobiler

Vi har et af Danmarks største udvalg af demobiler. Vi sælger over 10.000 biler om året - og det er helt trygt at handle bil hos os.

Er der forskel på en ny Nissan og en demobil fra Nissan?

Selvfølgelig er der forskel - men den er ikke ret stor. Den primære forskel er, at en Nissan demobil har været indregistreret - typisk som brug for prøveture og kortere udlån til kunder i bilhuset. Det kan også være en bil, der har fungeret som firmabil internt i koncernen i en kort periode.

Hvorfor skal jeg købe en Nissan demobil?

For at spare penge - og for at få en nærmest ny bil her og nu. Der er nemlig masser af gode argumenter for at købe en Nissan demobil. For det første kan man ofte finde særligt godt udstyrede modeller blandt demobilerne. For det andet har bilen haft et betydeligt værditab, fordi den har været indregistreret, og fordi den har kørt nogle tusinde kilometer. Og for det tredje vil prisen være markant lavere sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model.

Har en Nissan demobil kørt mange kilometer?

Langt de fleste demobiler, som Bjarne Nielsen har til salg, har blot kørt få tusinde kilometer, og demobilerne vil sjældent være mere end et halvt år "gamle". Uanset er det altid en god forretning for køberen, da en demobil har en lavere pris sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model. I sjældne tilfælde kan en demobil have kørt lidt mere end 10.000 kilometer.

Har Bjarne Nielsen erfaring med demobiler?

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group-koncernen, og vi sælger årligt mere end 10.000 nye og brugte biler. En stor del af dem er demobiler, som har været brugt i bilhusene til prøvekørsler og testture samt som firmabiler. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring med at håndtere og forhandle demobiler. 

Nissan demobiler

Se alle Nissan demobiler
BN Demoudsalg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vi har over 200 demobiler klar til omgående levering, så shop løs blandt vores andre mærker her

Se alle vores demobiler

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Læs flere nyheder fra Nissan i vores Bilmagasin...