Køb en af vores demobiler og spar mange penge

Kan du leve med, at der er en anden, der har kørt lidt i din nye bil før dig, så kan der være gode penge at spare ved at vælge en demobil fra Bjarne Nielsen.

Kom ind forbi vores store showroom hvor du kan opleve de mange spændende biler samt få en snak med vores dygtige personale omkring fordelene ved en demobil.

Vores demobiler er selvfølgelig gennemtestet, og er praktisk talt så gode som nye. Du finder et bredt udvalg i de fleste modeller med det mest populære udstyr og farver. Hvis du ikke lige finder det, som du søger, så laver vi naturligvis gerne et tilbud på en ny bil til dig.

Listen indeholder demobiler, der typisk har været brugt i vores showrooms, som firmabiler og/eller udlejningsbiler. Enkelte "almindelige" brugte biler, der er næsten nye, vil du også finde på listen.

 

Prøv vores Pristjek: Så meget er din bil værd!

Spørgsmål og svar om demobiler

Vi har et af Danmarks største udvalg af demobiler. Vi sælger over 10.000 biler om året - og det er helt trygt at handle bil hos os.

Hvad er forskellen på en demobil og en ny bil?

Den er ikke ret stor! Men den er der naturligvis. Den primære forskel er, at en demobil har været indregistreret - typisk som brug for prøveture og kortere udlån til kunder i bilhuset. Det kan også være en bil, der har fungeret som firmabil internt i koncernen i en kort periode.

Hvor langt har en demobil kørt?

En demobil har sjældent kørt mere end få tusinde kilometer, ligesom den sjældent vil være mere end eksempelvis et halvt år gammel. I enkelte tilfælde kan bilerne have kørt mere end 10.000 kilometer, men det er stadig en god forretning for køberen, da det vil afspejle sig i en langt lavere pris sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model.

Kan det betale sig at købe en demobil?

Der er mange fordele ved at købe en demobil. For det første har bilen taget et betydeligt værditab, fordi den har været indregistreret, og fordi den har kørt nogle tusinde kilometer. For det andet vil prisen være markant lavere sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model. For det tredje kan man ofte finde særligt godt udstyrede modeller blandt demobilerne.

Er der ekstra meget udstyr på en demobil?

Da demobiler ofte er biler, som er blevet indregistreret med henblik på netop demonstration for potentielle købere (deraf navnet demobil), vil du ofte opleve, at der er puttet særligt meget ekstraudstyr i netop disse modeller. Det kan derfor godt svare sig at spørge ind til, hvad der måtte være af ekstraudstyr på den eller de modeller, som du finder interessante.

Skal jeg købe demobil hos Bjarne Nielsen?

Vi har mere end 30 års erfaring med at håndtere og forhandle demobiler. Vi sælger på koncern-basis mere end 10.000 nye og brugte biler årligt, og en betydelig del af disse er demobiler, som har været brugt i bilhusene til prøvekørsler og testture samt som firmabiler. 

Hvorfor skal jeg købe en demobil?

Vi har et af Danmarks største udvalg af nyere brugte biler - herunder demobiler. Det kommer dig til gode som kunde. Vi sælger årligt mere end 10.000 nye og nyere brugte biler, og vi lægger vægt på, at det skal være trygt og godt at handle bil hos os.

Vi er autoriseret forhandler af syv bilmærker og autoriseret serviceværksted for yderligere fire bilmærker - og det har vi været gennem en længere årrække. Så vi kender de fleste bilmærker og -modeller rigtig godt.

Sælger Bjarne Nielsen mange biler?

Det siger nærmest sig selv, at når der flyder langt over 10.000 biler igennem vores bilhuse, så ser vi lidt af hvert – fra den billige bybil over den elegante firmabil til den supersprøde sportsvogn. Det betyder, at vi kan give dig den bedste rådgivning til dit bilkøb. Vi bliver ved din side, også når købet er overstået.

På den måde er du sikret en god handel, hele vejen igennem din bils livstid. Og når det er på tide at skifte til en nyere model, så tager vi naturligvis din bruge bil med i handlen.

Ford demobiler

Se alle Ford demobiler

Kia demobiler

Se alle Kia demobiler

Renault demobiler

Se alle Renault demobiler

Volvo demobiler

Se alle Volvo demobiler

Nissan demobiler

Se alle Nissan demobiler

VW demobiler

Se alle VW demobiler
BN Demoudsalg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vi har over 200 demobiler klar til omgående levering, så shop løs blandt vores andre mærker her

Se alle vores demobiler

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Læs nyheder om biler i vores Bilmagasin