Interesseret i en ægte bestseller? Vi har 22 Volkswagen Golf VII til salg

Bjarne Nielsen er det helt rette sted at jagte en Volkswagen Golf VII, der af mange betragtes som en af de mest legendariske bilmodeller, som nogen sinde er produceret? Vi skal helt tilbage til 1974 for at finde fødselsåret for den første generation Volkswagen Golf, der blev lidt af en redningsplanke for Volkswagen-koncernen, som i begyndelsen af 1970'erne var tæt på sammenbrud.

Volkswagen har i årevis været det bedst sælgende bilmærke i Danmark, og kærligheden til de forskellige modeller er så stort herhjemme, at flere segmenter er opkaldt derefter. Tænk bare på Polo-klassen og Golf-klassen - og til dels Passat-klassen.

Volkswagen har vundet masser af bilkåringer, men overraskende nok har Volkswagen Golf "kun" vundet Årets Bil i Danmark en enkelt gang - nemlig i 1975, hvor det gik ud over første generations-udgaven. Til gengæld har Volkswagen Golf vundet to gange ved den europæiske kåring, som er endnu mere eftertragtet. Her blev Volkswagen Golf III kåret som Car of the Year 1992, alt imens Volkswagen Golf VII vandt Car of the Year 2013. Desuden er samtlige øvrige Volkswagen Golf-udgaver ud over Volkswagen Golf VIII endt i top 3, hvilket er ganske imponerende.

22 BILER
Viser nu 21 af 22 biler

Se hele vores udvalg i brugte VW

Alle brugte biler til salg netop nu