På udkig efter charme på fire hjul? Lige nu har vi 0 brugte Smart til salg

Du finder et udvalg af de små og virkelig kompakte Smart-modeller hos Bjarne Nielsen. Så er du på udkig efter en bil, der på den ene side vækker opsigt, og som på den anden side fuldstændig mingler ind i trafikken i den tætpakkede midtby, så kan en nyere brugt Smart sagtens være svaret.

Smart er et tysk bilfirma, som er en del af Daimler AG, der også står bag Mercedes-Benz. Smart blev grundlagt i 1994 i et samarbejde mellem det svejtsiske ur-konglomerat Swatch og førnævnte Mercedes-Benz - og målsætningen var at producere små kompakte biler primært til urbant brug.

Det lykkedes, og i dag er der produceret i nærheden af to millioner biler, primært Smart City-Coupé, Smart Roadster, Smart Forfour og og bestselleren Smart Fortwo. Sidstnævnte har - som modelnavnet antyder - udelukkende plads til to personer, og det var den model, der blev berømmet for, at den kunne parkeres på tværs, der hvor andre biler må ty til en parallelparkering.

Den første Smart blev leveret i Danmark i 1998, og i dag kører der i omegnen af 3500 Smart-biler rundt på de danske landeveje. Op imod 80 procent af disse er Smart Fortwo-modellen.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu