Vi har 0 brugte Renault til salg

Køb din Renault hos os og få glæden af mange års erfaring og vores høje serviceniveau. Renault er indbegrebet af fransk design og gedigen kvalitet, og du finder selvfølgelig både Clio, Megane og alle de andre populære Renault-modeller i vores sortiment. 

Vi har mange års erfaring både som autoriseret Renault-forhandler og som autoriseret Renault-serviceværksted, og har i dag tre Renault-afdelinger på koncern-niveau.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Renault er et af de mest fremgangsrige bilmærker i Danmark gennem det seneste årti, hvis man kigger på salgstal og markedsandele. Og også internationalt har Renault, der er en del af Renault-Nissan-alliancen, vind i sejlene. 

Mærket blev grundlagt i 1898 af Louis Renault, og efter succes med motorsport og hyrevogne slog Renault sig hurtigt op som storleverandør af især personbiler.

Mange legendariske bilmodeller har forladt samlebåndene hos den franske bilfabrikant - blandt andre Renault 5, Renault 15 og i nyere tid Renault Clio og Renault Scenic. Renault Talisman Sport Tourer

Faktisk bliver Renault betragtet som opfinderne af den yderst populære MPV-klasse. Med den første Espace, der blev introduceret i 1984, stod man således fadder til en ny slags bil, der havde - og har - plads til hele den sammenbragte familie.

I dag er Renault fortsat stærke inden for rigtig mange bilklasser - og således også når det handler om firmabiler.

Her er de stærke kort modeller som Renault Megane og Renault Talisman, samt Renault Captur, Renault Clio og den lidt større Renault Kadjar. Også inden for MPV-modellerne har mærket flere muligheder - eksempelvis Renault Scenic og Renault Espace.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb en brugt Renault hos Bjarne Nielsen

  Renault tilbyder populære familiebiler i alle størrelser og segmenter. Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret forhandler af Renault, og vi tilbyder derfor et stort udvalg i nye og brugte Renault - både personbiler som varebiler.
  Du finder alle de populære Renault-modeller hos Bjarne Nielsen. Fra Twingo, Talisman og Trafic til Clio, Captur, Kadjar og Kangoo. Vi har dem allesammen - og vi har mange af dem.
  Også som bedre brugt model.
  Renault er først og fremmest biler med masser af teknologi og smarte funktioner, der på en og samme tid ser godt ud og kører godt. Men mange vælger også Renault, fordi man virkelig får meget bil for pengene. Bilerne er indbegrebet af fransk design og ingeniørkunst samlet i et.
  Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af nyere brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Hyundai og Honda over Mazda og Mercedes-Benz til Volvo og Volkswagen.

  Renault som familiebil, lille bil eller måske bil nummer to

  Hos os finder du brugte Renault-modeller i alle størrelser og prisklasser. De store køretøjer som eksempelvis Renault Megane og Renault Talisman er populære familiebiler. Og de store crossovers Kadjar og Captur er yderst populære blandt børnefamilier, fordi der er masser af plads og en høj indstigningshøjde.
  Er du på udkig efter en mindre bil eller måske bil nummer to, så tag et kig på Renault Clio eller Renault Twingo. Her får du sporty og flotte biler, der - selvom de er små - rummer masser af køreglæde.
  Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Fair priser på en brugt Renault-model

  Alle vores priser på brugte Renault-modeller er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.
  Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb en brugt Renault hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Renault-biler i den bedste ende af skalaen - og i absolut topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.
  Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

  Alle brugte biler til salg netop nu