Privatleasing af brugt bil for under 4.000 kr. - 25 på lager

Der er rigtig mange i disse år, der vælger privatleasing. Det er blandt andet, fordi det giver en sikkerhed og tryghed i biløkonomien, fordi man kender de faste udgifter til bilen. Med en leasingydelse, forsikring og ejerudgift er du dækket ind omkring omkostningerne, og der er ingen uventede værkstedsregninger eller et værditab at tage højde for.

Hos Bjarne Nielsen tilbyder vi også privatleasing af brugte biler, og her på siden har vi samlet dem, der koster op til 4.000 kr. om måneden i leasingydelse.

Vi er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, som blandt andet ejer et leasingselskab, LEASING DK, og vi kan derfor tilbyde fleksible leasingaftaler, og det meste kan lade sig gøre. Så er du på udkig efter privatleasing af brugt bil for under 4.000 kr., finder du det her.

25 BILER
Viser nu 21 af 25 biler
Vis flere biler

Privatleasing af brugte biler op til 4.000 kr. i ydelse

Der er mange fordele ved at vælge privatleasing, og rigtig mange gør det for at få en stor budgetsikkerhed. Du betaler nemlig en fast månedlig ydelse samt øvrige faste udgifter til bilen som forsikring og ejerafgift, og så skal du ikke bekymre dig om hverken værditab eller uventede værkstedsregninger.

Hos Bjarne Nielsen oplever vi en øget efterspørgsel, og vi har her på siden samlet alle modeller, der tilbydes som privatleasing af brugt bil til under 4.000 kr. pr. måned i ydelse. 

Med denne type finansieringsform får du ret stor fleksibilitet, og du kan skifte oftere bil, end du måske ellers ville, fordi du ikke skal overveje værditabet. 

Tilkøb til privatleasingaftalen

Vælger du privatleasing af brugt bil til under 4.000 kr. om måneden, har du stadig mulighed for forskellige tilvalg. Prisen vil stige, men på den måde kan du tilpasse aftalen til at matche dine behov. 

Det er for eksempel helårs- eller vinterdæk og skifte af dem, anhængertræk og forsikring, som vi kan hjælpe med. Vi kan også øge antallet af årlige kilometer, der som standard er 15.000 km. Udbetaling og leasingperiode kan også ændres, og det hele kan gøres i beregneren på hver bilmodels side. 

Privatleasing af brugte biler til under 4.000 kr. hos Bjarne Nielsen

Med privatleasing af brugt bil til under 4.000 kr. om måneden får du fuld valuta for pengene, og hos Bjarne Nielsen har vi mere end 35 års erfaring og kan hjælpe dig i mål med den helt rigtige bil. 

Lad os hjælpe dig i mål med privatleasing af brugt bil til under 4.000 kr. – kontakt os i dag eller besøg dit nærmeste bilhus for at prøvekøre bilen.

Relaterede links