Sprød elbil til skarp pris. Vi har lige nu 0 brugte MG til salg

Hos Bjarne Nielsen kan du finde et udvalg af de elektriske MG-modeller - og du kan faktisk trygt handle nyere brugt MG hos os. Vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler, og vi har autoriseret forhandling og service af en lang række bilmærker. Desuden er vi repræsenteret i ti store Bjarne Nielsen-bilhuse, der er placeret over hele landet.

MG er formentlig et bilmærke, der klinger velkendt hos mange danske i den ældre del af befolkning. Der er faktisk tale om det gamle klassiske bilmærke MG (Morris Garages), som er blevet genoplivet i form af at blive købt af en kinesisk industri-gigant. Inden MG havnede på kinesiske hænder, gik bilmærket så grueligt meget igennem. Ejerskabet har siden begyndelsen i 1924 været i hænderne på British Motor Corporation, British Leyland Motor og Rover Group for til sidst at ende hos Nanjing Automobile Group.

I 2007 blev Nanjing Automobile Group til SAIC Motors, der et en statsejet kinesisk bilfabrikant. SAIC står for Shanghai Automotive Industry Corporation, og virksomheden er i dag er Kinas største bilproducent med mærker som Maxus og Roewe.

I Danmark kører der i omegnen af 5000 køretøjer fra MG rundt, og hovedparten er fortsat de "rigtige" modeller fra Storbritannien fra 1960erne og 1970erne. Men knap 2000 eksemplarer er der allerede solgt af de nye elektriske udgaver fra Kina, og det er ganske imponerende.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu