Vi har 0 brugte Fiat til salg

Køber du Fiat i en af Bjarne Nielsens mange bilhuse, så er du sikret en god bil og høj sikkerhed. Vi har mange års erfaring med Fiat, og vi kan sikre dig en tryg og ordentlig bilhandel. Vi har et stort udvalg af nyere brugte Fiat-biler til attraktive priser.

Du er aldrig alene, når du handler bil hos os. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Fabbrica Italiana Automobili Torino er måske lige en lidt for stor mundfuld - og et bevis på, at forkortelser kan være en god ting. Ovenstående er i forkortet form Fiat, og det betyder noget i retning af "Den italienske bilfabrik fra Torino".

Fiat-koncernen, der blev etableret i 1899, har fortsat sit hovedsæde i italienske Torino - men er i dag midtpunktet i en verdensomspændende bilkoncern.

Siden kom virksomheden til at hedde Fiat Chrysler Automobiles (FCA), hvilket er en understregning af, at man over en femårig periode overtog samtlige aktier i amerikanske Chrysler. I 2021 fusionerede FCA med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Peugeot, Opel og Citroën, til et samlet selskab, der hedder Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra PSA Group (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram). Årligt sælger Stellantis-koncernen over 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

Er der et af bilmærkerne fra Stellantis-konglomeratet, som de danske bilkøbere altid har haft mere end bare et godt øje til, så er det netop italienske Fiat, som siden lanceringen af især 127 og 128 har haft et glimrende bilsalg på det danske marked.

Op gennem 1980erne og 1990erne tog modeller som Panda, Ritmo og Uno over - og senest har især den genopfundne Fiat 500 og Punto/Grande Punto gjort det godt. Det samme gælder Fiat Tipo, der i sin stationcar-udgave er et rigtigt godt bud på en gedigen firmabil.

Fiat er det bilmærke, der både har vundet Årets Bil i Danmark-kåringen og International Car of the Year-kåringen flest gange. Faktisk har man hentet begge de eftertragtede titler intet mindre end ni gange senest med henholdsvis Fiat Multipla (Årets Bil i Danmark 2000) og Fiat 500 (Car of the Year 2008).

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugte Fiat-modeller hos Bjarne Nielsen

  Leder du efter en brugt Fiat? Så er du kommet til det helt rigtige sted. En brugt Fiat er et godt valg for dig som vægter pris og ønsker en bil, der passer til de fleste familier og unge førstegangskøbere. Hos Bjarne Nielsen finder du er stort udvalg både af Fiat personbiler og varebiler. Mange vælger Fiat fordi bilerne byder på lækkert italiensk design med sin helt særlige kendetegn.
  Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes-Benz og Audi.

  Der er Fiat 500 - og så er der alle de andre

  Den lille Fiat 500 har fået et stort publikum hos mange bilejere – og især hos det modebevidste og moderne publikum. Det forstår vi godt. De små biler passer perfekt til byen, hvor det skal være nemt at komme frem i tæt trafik og ikke mindst parkere. Siden den første Fiat 500 kom på markedet er serien blevet udvidet med større udgaver - herunder Fiat 500L og 500X samt den elektriske Fiat 500.
  Men Fiat er mere end Fiat 500. Fiat er nemlig også varebiler, og dem kan du selvfølgelig også finde hos os.

  Fair priser på nyere brugte Fiat-biler

  Alle vores priser på brugte Fiater automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – dvs. at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Fiat hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Fiat i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg.

  Alle brugte biler til salg netop nu