Ny brugt Cupra? Vi har lige nu 0 styk til salg

Cupra var i starten en betegnelse for de hurtigste modeller hos Seat. Men det blev i 2018 et selvstændigt mærke, hvor Cupra Ateca var den første model med logoet på fronten. Formentor var til gengæld den første bil, der var skabt og designet hos Cupra. Den har sat barren højt for, hvad man kan forvente af Cupra, der et premium-mærke med eksklusivt design og fantastiske køreegenskaber.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af nyere, brugte Cupra, og du finder dem på denne side. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus, og derfor kan du også finde brugte modeller, der står i Bilernes Hus. Du kan nemt danne dig et overblik over vores priser, fordi vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til markedet. Den vurdering kan du se her i oversigten, så du er sikker på at få den bedste pris.

Når du handler bil hos os, tager vi gerne en bil i bytte, som vi giver en fair pris på. Vi gennemgår desuden din kommende bil grundigt under klargøringen, og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du er sikker på at få en bil, der kan holde lang tid endnu. Vi giver også et halvt års garanti på vores brugte biler. Kontakt os eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu