Ny brugt Citroën? Vi har 0 styk til salg lige nu

Citroën er et fransk bilmærke, der er grundlagt tilbage i 1919 af André Citroën. Han blev betragtet som værende virkelig nyskabende, og det er netop det nyskabende element, som gennem årene har fået bilproducenten til at skille sig ud. Med markante modeller som 2CV, DS og CX-modellerne er der kommet mange forskellige biler fra bilmærket gennem årene. I dag hedder modellerne blandt andet C1, C3 og C5, og de er stadig et populært valg.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af brugte Citroën på lager, og da vi er en del af Nielsen Car Group, finder du også modeller fra Bilernes Hus. Du finder alle modeller her på siden, og det er nemt at få et overblik over vores priser. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet, og det kan du finde her i oversigten.

Handler du brugt bil hos os, kan du være sikker på en problemfri handel uden bøvl. Vi tager gerne en bil i bytte, som vi giver dig en fair pris på. Og du kan være sikker på, at din kommende ny, brugte bil er tjekket igennem, og eventuelle fejl og mangler er udbedret. Alle biler her på siden er klar til levering med det samme, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette model. Kontakt os eller besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu