156 brugte biler til 100.000-200.000 kr. på vores lager

Har du et bilbudget på 100.000-200.000 kr., så har vi her på siden samlet alle vores brugte bil, der er i det prisleje. Du kan finde næsten nye biler, hvor størrelsen er i miniklassen eller større familiebiler, som har nogle år og kilometer på bagen.

Fælles for dem er dog, at det er velkørende biler, der typisk ikke er mere end seks år gamle. Vi forhandler nemlig primært brugte biler, der er op til seks år gamle, og du får altså en relativ ny bil for dit budget. Bilerne står endte hos et Bjarne Nielsen-bilhus eller i Bilernes Hus i Silkeborg, som er en del af samme koncern, nemlig Nielsen Car Group.

Du får blandt andet disse fordele ved at handle med os:

  • Mere end 35 års erfaring
  • Landsdækkende levering
  • Attraktiv finansiering, serviceaftale og forsikring

Vi gennemgår altid vores brugte biler og udbedrer eventuelle fejl og mangler, og du kan derfor trygt handle brugt bil hos os.

156 BILER
Viser nu 21 af 156 biler
Vis flere biler

Populære brugte biler til 100.000-200.000 kr.

Der er et bredt udvalg af brugte biler, der koster 100.000-200.000 kr. Det er alt lige fra en minibil til større familiebiler. Du kan blandt andet finde:

Der er også et udvalg Peugeot 208 og Citroën C3, som altid er i toppen af salgslisterne. Kompakte, men rummelige biler der er ideelle som pendlerbil, bil nummer to eller en mindre bybil.

Der er altså biler i alle størrelser i dette prisspænd. Og du kan også så småt finde elbiler, der er kommet ned under 200.000 kr.

Nyere, brugte biler til 100.000-200.000 kr.

Hos Bjarne Nielsen sælger vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er op til seks år gamle. Der kan være ældre modeller iblandt, hvis det for eksempel er en særlig bil, eller hvis den ikke har kørt så langt. Du får altså en relativ ny bil, når du handler med os.

I prisområdet 100.000-200.000 kr. for en brugt bil kan der være modeller, der har rundet de 100.000 km, men til gengæld får du en væsentlig større bil. Så det er vigtigt at se på dit konkrete behov for plads, i forhold til hvor langt bilen har kørt, og hvor langt du forventer at køre om året.

Fordele ved at købe brugt bil

Når du er på et fast budget, så har du nok fundet ud af, at der er stor forskel på, hvor langt pengene rækker, hvis valget står mellem en ny og en brugt bil. Der er selvfølgelig en del at spare ved at vælge en brugt bil, og dermed kan budgettet række længere.

Særligt når du køber bil for 100.000-200.000 kr., som bestemt ikke er et lavt budget, men et svært prisspænd, hvis man vil have en helt ny bil. Derudover er der flere fordele ved at handle brugt bil:

  • Du får det bredeste udvalg af biler – også dem, der er udgået
  • Bilen er på lager og kan leveres indenfor kort tid

Hos Bjarne Nielsen sælger vi hvert år mange brugte biler, og vi tjekker dem altid grundigt, inden vi sælger dem. Dermed ved du, at der er mange kilometer tilbage i bilen. Vi giver dig også gerne et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du får altid et fair bud. Vi har et bredt udvalg af brugte biler, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige.

Køb din brugte bil til 100.000-200.000 kr. hos Bjarne Nielsen

Leder du efter en brugt bil i prislejet 100.000-200.000 kr., så finder du den her hos Bjarne Nielsen. Du kan nemt sammenligne vores priser på tværs af markedet, fordi vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne. Vurderingen finder du her i oversigten og på den enkelte bils side.

Finder du den helt rigtige bil, kan du faktisk bestille den direkte til levering på din adresse. Det kan du læse mere om her. Vil du gerne se og prøvekøre bilen først, er du naturligvis altid velkommen til det. Vores salgskonsulenter står klar til at tage imod dig i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus.

Relaterede links