264254 Volvo Cars XC40 Recharge Drivetrain

Volvo indfører livstidsgaranti

Hvis du køber en spritny Volvo får du nu livstidsgaranti - hvis du vel og mærke kun får autoriseret service.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Som noget helt nyt indfører Volvo nu livstidsgaranti på alle originale reservedele som er anvendt på et autoriseret Volvo-værksted. Eneste krav er, at du er første ejer af bilen. Når først bilen har skiftet ejer, så bortfalder garantien. 

I 2018 introducerede Volvo Car Danmark "Volvo Personal Service konceptet" på sine værksteder. "VPS- konceptet", hvor kunden har sin egen faste tekniker, er blevet en stor succes og har bidraget til øget kundetilfredshed. Volvo Cars har nu nogle af de mest tilfredse kunder i den danske bilindustri ifølge Autoindex’ store undersøgelse, som netop er blevet offentliggjort.

- I kølvandet på succesen med den personlige servicetekniker ordning lancerer vi nu en livstidsgaranti på originale Volvo-reservedele monteret på et autoriseret Volvo-værksted i Danmark. På baggrund af den høje kvalitet og generelle ekspertise hos vores teknikere, ønsker vi at udvide vores service med denne garanti. Alle skal føle sig trygge under hele ejerskabet af deres Volvo, og vores nye livstidsgaranti på dele understreger dette, siger Customer Service Manager, Keld Phillipsen hos Volvo Car Danmark.

Alle dele skiftes uden beregning

Hvis der opstår en fejl udføres reparation og udskiftning af delen helt gratis uanset hvilket autoriseret Volvo personbilværksted du besøger. Volvo Cars garanterer desuden, at alle reservedele der er monteret på et autoriseret Volvo-værksted vil være uden defekter i hverken materialerne eller udførelsen. Garantien dækker selve arbejdet på værkstedet samt den defekte reservedel.

Garantien dækker ikke sliddele som eksempelvis bremseklodser. Alle Bjarne Nielsens Volvo-værksteder er en del af den nye garantiordning. 


Volvos produktionsbånd på bilfabrikken i Chengdu i Kina. Foto: Volvo Cars