Renault Kadjar Forfra

VIDEOTEST: SUV'en Kadjar får endnu mere udstyr

Renault Kadjar er en fuldvoksen SUV med plads til familien. Lige nu fås den i en Limited-udgave med endnu mere udstyr som for eksempel glastag til næsten samme pris.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

 

Renault Kadjar er en voksen SUV med masser af plads og et flot og simpelt design. Den er bygget på samme platform som årets mest solgte bil Nissan Qashqai, men Kadjar er både længere og mere rummelig. 

Moderne bil med masser af power 

Kadjar kommer med minimum en 140hk benzinmotor som har et rigtig godt optræk og er lydløs. Tilvælger du automatgear får du en utrolig glidende køreoplevelse, hvor du stort set ikke mærker hverken gearskift eller motorstøj. Udover at du ikke går fejl af en Kadjar med automatgear, så har den med sin SUV-højde også endnu en fordel i form af en behagelig indstigning og flot udsyn ud i trafikken.

Interiøret i Kadjar er opdateret og tidsløst med få knapper. Det meste styres fra skærmen. Foto: bilguiden

Limited med lang udstyrsliste

I Limited-udgaven er en i forvejen veludstyret Kadjar blevet endnu mere attraktiv. Den kommer blandt andet med et flot glastag, der giver en fantastisk rummelighed i bilen. Derudover medfølger bakkamera og et Limited-indtræk med kunstlæder. Interiøret i Kadjar er på et højt niveau og fik et facelift sidste år som stadig gør den til en moderne og luksuriøs bil.


Det imponerende glastag er blevet standard i Limited-udgaven. Det giver en fantastisk rumoplevelse af kabinen. Foto: bilguiden

Ingen kompromis med sikkerhed

Kadjar Limited giver dig også en høj følelse af sikkerhed bag rattet med endnu mere standard sikkerhedsudstyr. Uden du skal til lommerne kommer Kadjar med aktivt nødbremsesystem, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og automatisk nær- og fjernlys. 

Generelt giver Kadjar i Limited udgaven masser af rummelighed og kørekomfort og fortjener en prøvetur, hvis du er på udkig efter en SUV. Og det til en vinderpris på under 300.000 kroner.  


Kadjar er meget rummelig, både på bagsæderne og i bagagerummet hvor der er plads til hele familien. Foto: bilguiden