Kia Stonic Forfra

VIDEOTEST: Kia Stonic med flot udstyrsniveau til prisen

Kia Stonic er veludstyret til en skarp pris, og samtidig er det en sikker investering med syv års garanti.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

 

Kia Stonic er i familie med den populære lillebror Rio. Den har samme store rummelighed men byder samtidig på en øget frihøjde, der kan friste de fleste. 

Danskerne er vilde med den hævede SUV-indstigningshøjde, og her passer Stonic rigtig godt ind i de flestes dagligdag. Den er rummelig og man har som fører og passagerer et rigtig godt overblik ud af bilen.

Masser af udstyr for pengene

Stonic fås i udstyrsniveauet Vision og det højere Premium. Vision er godt udstyret fra begyndelsen med bl.a. LED-kørelys, tågelygter, aircondition, fartpilot, stor 7" touchskærm med Apple Carplay og bluetooth. Derudover følger sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, træthedsregistrering, kollisionsadvarsel og vejbaneassistent. 

Mangler du stadig udstyr har Kia gjort det simpelt, og du kan vælge mellem to udstyrspakker til Stonic. Den billigste giver dig bl.a. større alufælge, klimaanlæg, armlæn og opvarmeligt læderrat og sædevarme. Den store pakke tilføjer navigation og DAB-radio til skærmen og en række ekstra lækre detaljer.


Interiøret og opbygningen i Stonic er strømlinet og enkelt. Den fine 7" touchskærm er standard. Foto: bilguiden

Flot interiør - med unikke muligheder

Stonics interiør giver en rigtig god kvalitetsfornemmelse til prisen. Der er læder de rigtige steder, og der er ikke noget, der rasler eller føles billigt i kabinen. Med Stonic har du mulighed for at sætte dit eget præg på designet ved at vælge mellem forskellige farvekombinationer hvor bl.a. sidespejle og taget kan få andre farver end resten af bilen, der er med til at give den et mere moderne look.


Stonic er en mini-SUV, som med sin øgede frihøjde og udsyn vil tiltale de fleste. Foto: bilguiden

Flere plusser til prisen

Med Stonic skal du heller ikke være bekymret for driftsomkostningerne, hvor du er godt dækket ind med Kias 7 års garanti eller op til 150.000 km. Og selvom Stonic er en højere bil, så er den stadig opgivet til 16 km på literen, hvilket må siges at være ganske pænt.

Til sidst er det værd at fremhæve Stonics køregenskaber. På trods af sin højde ligger den utrolig godt på vejen og er ganske enkelt en fornøjelse at køre i.


Kia Stonic er en hævet Rio, men den er stadig yderst rummelig og har plads til to voksne eller tre børn på bagsædet. Samtidig er bagagerummet på fine 352 liter. Foto: bilguiden