Kia Ceed Phev Forfra

VIDEOTEST: Kia Ceed SW som plug-in hybrid noget nær perfekt

Kia Ceed SW stationcar fås nu med en plug-in hybridmotor med mulighed for at køre omkring 50 km på ren el. Samtidig får du voldsomt meget kvalitet, plads og udstyr for pengene.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

 

Kia Ceed er i forvejen anmelderrost, og nu er den kommet som plug-in hybrid til en attraktiv pris. Med en kombineret benzin og elmotor der tilsammen yder 141 hestekræfter er den et rigtig godt match til langt de fleste.

50 km på ren el

Plug-in hybrid versionen giver dig omkring 50 km på ren el. Det dækker mange dagligdagsture og vil i hverdagen være nok til de fleste, hvis man husker at få den ladet op hjemme i indkørslen eller ved en ladestander, mens du handler ind eller er på arbejde. 

I en plug-in hybrid får du et yderst lækkert dobbeltkoblings automatgear og med elmotoren giver det en helt særlig og rolig køreoplevelse.

Vælger du Upgrade-udgaven af Ceed SW med den store udstyrspakke, så får du to kæmpe skærme i kabinen. Foto: bilguiden

Masser af udstyr

Foruden automatgear følger der rigtig meget udstyr med fra begyndelsen i en Ceed plug-in hybrid. Samtidig skal du ikke bekymre dig om driftssikkerheden. Hybridmotoren findes også i Kia Niro, der har flere år på bagen og er Danmarks mest solgte plug-in hybrid. Samtidig får du Kias unikke 7 års garanti.

Kia Ceed fås i to udstyrsvarianter. En prestige-udgave fås med udstyr som 16"-alufælge, LED-kørelys, LED-for og baglygter, bakkamera, fartpilot, 2-zoners klimaanlæg, parkeringssensor bag, varme i rat, 8" touchskærm, automatisk nødbremse med fodgængerregistrering, elektronisk p-bremse og vejbaneassistent. 

Derudover fås varianten Upgrade som udover Prestige-udstyret kommer med mørktonede ruder, elektrisk bagklap, 40:20:40 delte bagsæder og og del-lædersæder.


Kabinen i Ceed SW er bare lækker og luksuriøs. Foto: bilguiden

Intropakker med endnu mere udstyr

Kia har ændret ekstraudstyret til Ceed Plug-in versionen til kun at bestå af to pakker og et panoramasoltag. Vælger du den lille pakke får du lækkert ekstraudstyr som stor 12,3” digital instrumentering. Skærmen i midten vokser fra 8 til over 10” med navigation, og så får du flere sikkerhedssystemer som blindvinkelassistent, parkeringsassistent og så bliver du advaret ved krydsende trafik bagved.

Tager du den store pakke kan du toppe kransekagen med læderindtræk, ventilation i forsæder, varme i bagsæder og eljusterbart førersæde med hukommelse. Og så er det vist heller ikke mere at drømme om.


Bagagerummet i Ceed SW plug-in hybrid er stort og rummeligt til barnevogn og weekendtur. Foto: bilguiden

Ceed SW er noget nær den perfekte familiebil

Et kig på rummeligheden viser, at batteriet tager en smule af pladsen i nogle af de ekstra opbevaringsrum i forhold til den almindelige Ceed. Men det er begrænset og vil ikke kunne mærkes ikke i dagligdagen. Rummeligheden i resten af bilen er fortsat en af klassens bedste og vil rigeligt til de fleste danske familier.


De ekstra opbevaringsrum i Ceed Plug-in hybrid er en smule mindre end i den almindelige Ceed for at gøre plads til batteriet. Foto: bilguiden

Ceed til enhver smag

Plug-in hybrid udgaven er endnu et stærkt kort i en efterhånden stor Ceed-familie, der stadig fås med almindelig benzin og dieselmotorer. Har du ikke behov for pladsen fås Ceed også i en 5dørs udgave som til de fartglade også kan fås som GT-udgave med 204 hestekræfter. Vil du sidde højere findes der crossoveren Xceed og endelig kan du også få topmodellen Pro Ceed med endnu flere luksuriøse designdetaljer.

Så leder du efter en rummelig stationcar med 7 års garanti og muligheden for at køre på ren el, så fortjener Ceed SW Plug-in Hybrid uden tvivl en prøvetur.


Ceed SW's design går igen på plug-in hybrid-udgaven. Dog er fronten ændret en smule med en lidt andet grill. Foto: bilguiden