Nyttig viden

Bjarne Nielsen-koncernen har i 2018 fejret, at det i år er 30 år siden, at vi åbnede det første bilhus. I den forbindelse har vi udloddet en ny Ford Fiesta, som nu har fundet sit fremtidige hjem. Det bliver i Holstebro, hvor Per Nielsen skal finde plads i carporten.

 

- Det er da bare helt vildt. Det er jeg virkelig glad for, var den første kommentar, da Per Nielsen blev kontaktet af Bjarne Nielsen-koncernen.

Årsagen til kontakten var den simple, at Per Nielsen, der er bosat i Holstebro, er den heldige vinder af en ny Ford Fiesta, som bilkoncernen har haft udloddet i forbindelse med fejringen af sit 30 års jubilæum. Ford Fiesta 2017 1600 69

Tusindvis af håbefulde deltagere må dermed skaffe sig en julegave på en anden måde - alt imens Per Nielsen altså kan se frem en Ford Fiesta i julegave.

Stor tak til deltagerne

Men kunne også fristes til at kalde vinderen for en rigtige Lykke-Per. Vi bringer naturligvis en længere historie og masser af billeder, når Per Nielsen får nøglerne til sin nye vinder-bil overrakt. Den kan du læse her.

Bjarne Nielsen A/S takker de tusindvis af deltagere, der har været med i konkurrencen.

Vil du læse portrættet af grundlægger Bjarne Nielsen, der fortsat står i spidsen for koncernen, så klik her.