Renault

renault arkana teaser 1

Helt ny Renault-model ser dagens lys på Moskva-messe

Der kommer helt overordnet set flere og flere bilmodeller til - og også franske Renault er sprunget med på den trend. På den internationale biludstilling i Moskva bliver en helt nye Renault Arkana således præsenteret.

Der er tale om en særlig crossover-model i c-segmentet, som Renault løfter sløret for på Moskva International Motor Show.

Den store biludstilling løber af stabelen fra slutningen af august - og det er ikke uden grund, at det netop er her, at Renault viser den nye model frem. renault arkana teaser

Renault Arkana skal nemlig produceres på Renaults fabrik i Moskva.

Se flere billeder af bilen her.

Bliver sendt på markedet i 2019
Den nye models navn stammer fra latin, hvor arcanum betyder hemmelig.

Renault Arkana vil ifølge Renault selv bryde med normaliteten på SUV-markedet - ikke mindst på grund af sit unikke design.

I første omgang præsenteres en prototype på biludstillingen - og det er så planen, at bilen lanceres i Rusland i løbet af 2019.

Den nye Renault Arkana skal også introduceres i en række øvrige lande, men i skrivende stund vides det ikke, om bilmodellen bliver lanceres på det danske marked.

Andre Renault-modeller er ikke nået til Danmark
Renault, der er en af verdens største bilproducenter, har i forvejen en række modeller, som danskerne ikke har fået glæde af.

Trois vehicules

Det er eksempelvis modeller som pickup'en Alaskan (til venstre), den store SUV Koleos (i midten) og den lille SUV Kwid (til højre).

Til gengæld har Bjarne Nielsens Renault-forretninger et bredt udvalg af andre Renault-modeller, som du kan se nærmere på her.

Du kan også vælge at besøge et af vores Bjarne Nielsen Renault-bilhuse - du kan finde det nærmeste her.