UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Renault

Henri overst

Fodbold-legende er blevet Renault-ambassadør

Frankrigs mest scorende fodboldspiller gennem tiderne er atter blevet Renaults ansigt udadtil på de britiske tv-skærme. Det er første gang i syv år, at den forhenværende Arsenal-bomber repræsenterer den franske bilproducent.

Thierry Henry er vendt tilbage som Renaults "brand-ambassadør" i Storbritannien - og målet er, at den 41-årige eks-fodboldspiller skal bringer "Va Va Voom"-konceptet tilbage til de britiske tv-skærme.

Den legendariske angriber, der både har scoringsrekorden i Arsenal og på det franske landshold, bliver dermed frontfigur i Renaults sponsor-aftale med Sky Sport, som handler om profilering gennem Premier League-fodbold.

Renault og Thierry Henry deler en fælles historie, der går tilbage til 2002.

Sparkede liv i den særlige "Va Va Voom"-kampagne
Dengang skrev den daværende Arsenal-spiller under på en aftale med Renault, der skulle sparke liv i de særlige "Va Va Voom"-annoncer.

Annoncerne blev så integreret en del af den engelske dagligdag, at udtrykket "Va Va Voom" i 2004 blev tilføjet til ordbogen Oxford English Dictionary.

Nu forsøger Renault - og Thierry Henry - at ride videre på "Va Va Voom"-bølgen. Henri2 norm

Vandt både EM og VM med Frankrig
- Det føles godt at genoptage min årelange forbindelse til Renault. Jeg glæder mig til at skabe fornyet opmærksomhed omkring "Va Va Voom", fortæller Thierry Henry til Renaults britiske hjemmeside.

Du kan se det seneste resultat af samarbejdet mellem Henry og Renault her.

Gennem to årtier herskede Thierry Henry på diverse fodboldstadions - og nåede at vinde både EM og VM med det franske landshold.

Han har spillet for klubber over hele verden, herunder Monaco, Juventus, Arsenal, FC Barcelona og New York Red Bulls.

Alle tiders topscore i Arsenal
Engelske fans vil bedst huske ham for de otte sæsoner, som han tilbragte i Arsenal.

Her scorede han 228 mål i 376 kampe og vandt to Premier League-titler og tre FA Cup-titler.

I 2006 var han med Arsenal i Champions League-finalen - men trods en scoring til 1-0 fra Henrys side, lykkedes det ikke at slå FC Barcelona.

Thierry Henry blev desuden den mest scorende i klubbens historie.