UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Mazda

En helt ny Mazda3 har netop haft verdenspremiere på Los Angeles Auto Show. Dermed er sløret løftet for den første bil i en helt ny generation af biler fra Mazda. Den nye generation udmærker sig især ved et meget rent design med fokus på japansk æstetik. Den nye Mazda3 bliver introduceret hos Bjarne Nielsen A/S til foråret.

 

Med den nye Mazda3 indleder Mazda en ny æra med en videreudvikling af sin designfilosofi "Kodo – Soul of Motion" med større fokus på den japanske enkelhed og æstetik. Det skriver Mazda på sin hjemmeside.

I stedet for at tilføre nye elementer har Mazdas innovative designere valgt at reducere antallet af linjer og kanter med den hensigt, at man i stedet har villet skabe en mere harmonisk enhed. Og første glimt af bilen, der netop er blevet vist på det store motorshow i Los Angeles, viser, at det klart er lykkedes. 23 Mazda3 SDN EXT 9

Det er i højere grad end før samspillet mellem lys og skygge, der kommer til at definere formen, og med det udgangspunkt har Mazda skabt to karrosserivarianter. En dynamisk 5-dørs hatchback, der givetvis vil blive den mest populære på de hjemlige breddegrader, samt en elegant firdørs sedan. De to versioner har hver deres unikke udtryk.

Spændende og helt ny teknik

Mazda3 er den første bil, der er baseret på en helt ny teknisk basis kaldet ”Skyactiv Vehicle Architecture”. Den er udviklet til at give et perfekt kompromis mellem dynamik og komfort, stor passiv sikkerhed og et meget lavt støjniveau.

Motorprogrammet kommer til at består af to forskellige 2.0-liters benzinmotorer samt en 1.8-liters dieselmotor. 

Den passive sikkerhed i den nye Mazda3 er blandt andet tilgodeset i konstruktionen af karrosseriet, der har en kraftigt øget andel af ultrahøjstyrkestål i forhold til den tidligere model. Derudover bliver en lang række nye og kendte sikkerhedssystemer tilgængelige til Mazda3. Hvor mange af disse, der bliver standard, er endnu ikke fastlagt, men til gengæld er det helt sikkert, at Mazda også på dette punkt sigter højt med den nye Mazda3. 08 Mazda3 5HB EXT 8

Fokus på køreglæde og komfort

Den nye Mazda3 ville ikke være en rigtig Mazda, hvis ikke den havde fremragende køreegenskaber og var en fornøjelse at sidde bag rattet i. Det er selvfølgelig overført til og endda yderligere udbygget i den nye model, men Mazda har også gjort sig store anstrengelser for at gøre Mazda3 meget komfortabel og støjsvag for alle passagerer i bilen.

Interiøret har i lighed med det udvendige design rene og enkle linjer, og de anvendte materialer er bløde og lækre at røre ved.

Den danske introduktion af den nye Mazda3 finder sted i foråret 2019, og når vi begyndet at nærme os det tidspunkt, vil flere informationer om tekniske data, standard- og ekstraudstyr samt priser blive tilgængelige her på hjemmesiden.

I mellemtiden kan du jo kigge nærmere på de øvrige nye modeller fra Mazda her.

32 Mazda3 INT COCKPIT White