UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Mazda

Mazda Motor Corporation har netop offentliggjort tallene for det halvår, der dækker andet og trejde kvartal af 2018 - og det viser, at der er solgt 796.000 biler over hele verden. Dermed har Mazda formået at slå den hidtidige rekord, som blev sat sidste år. Det er fortsat det amerikanske marked, der er Mazda's vigtigste.

 

Det er ikke kun herhjemme, at de fine modeller fra Mazda er i høj kurs. Globalt set har Mazda Motor Corporation netop sat ny rekord rent salgsmæssigt. Mazda 6 Wagon 2017 1600 06

I det halvår af 2018, der dækker andet og tredje kvartal, er der således blev solgt 796.000 enheder, hvilket er en forbedring i forhold til samme periode sidste år på 1,7 procent. 

Det er især efterspørgslen efter koncernens såkaldte crossover-modeller som Mazda CX-3 og Mazda CX-5, der har trukket læsset, men også lanceringen af en faceliftet udgave af Mazda6 er noget, som kunderne har bemærket.

Fremgang på alle markeder

Mazda har en målsætning om, at man i 2024 skal runde en årlig produktion på 2 millioner biler. Målet for indeværende år er at ramme forbi 1.617.000 biler - og med fremgangen i salget tyder meget på, at det vil lykkes.

Fremgangen er bredt funderet, og eksempelvis i Japan er man gået 6,7 procent frem. Det vigtigste marked for Mazda er det nordamerikanske, hvor der blev solgt 222.000 biler i den givne periode.

I Europa er det halvårlige salg denne gang på 135.000 enheder, hvilket svarer til en fremgang på 2,4 procent i forhold til samme periode året før.

Har du også lyst til en Mazda - så se vores udvalg af nye Mazda-modeller her. Du kan finde de brugte Mazda-biler her.

Kilde: Mazda Motor Corporation