Mazda

Mazda 6 Wagon overst

Den nye Mazda6 har fået tildelt fem stjerner hos EuroNCap

Det er altid trygt og godt at vide, at ens bil er klædt godt på til et potentielt sammenstød, selv om det naturligvis vil være at foretrække, at man helt springer en ulykke over. EuroNCap har netop offentliggjort, at Mazda6 er en meget sikker model.

De seneste testresultater fra EuroNCap er netop blevet offentliggjort på organisationens egen hjemmeside - og heraf fremgår det, at Mazda6 får topkarakter.

Det skriver Mazda på sit officielle pressesite, som du finder her.

Det er faktisk den første Mazda overhovedet, der deltager i den nye skrappe test fra EuroNCap, der er en slags forbrugerråd for bilejere.

EuroNCap har igennem mange år testet bilernes evne til at klare et sammenstød, og det har af og til resulteret i, at visse biler har fået endog meget dårlige ord med på vejen.

Klarer sig rigtig godt
Men den nye Mazda6 kan man altså roligt foretage den næste køretur i - for det er en bil, der er bygget solidt. Mazda 6 2018 1600 01

Den særlige crashtest sørger også for at vurdere, hvordan de bløde trafikanter - cykler og gående - vil klare sig efter et møde med en Mazda6.

Og også her er EuroNCap-folkene fulde af lovord. Du kan læse den samlede test her.

Se detaljer om den fine Mazda6
Er du interesseret i at se flere nyheder fra den japanske producent, som Bjarne Nielsen A/S er autoriseret forhandler af, så klik her.

Du kan også finde detaljer, specifikationer og priser på den nye Mazda6 her.

Endelig vil vi også gerne friste dig til at like og følge vores Facebook-side - den kan du finde her.