Kia

Lørdag den 9. og søndag den 10. marts holder Bjarne Nielsen åbent hus på den helt nye KIA ProCeed, som er en såkaldt "Shooting Brake"-model. Den ligger lige imellem en stationcar og en firedørs coupé - og det er altså en ret sprød sag, som den sydkoreanske producent har valgt at sende på gaden. Endda til yderst skarpe priser.

 

Den nye KIA ProCeed kombinerer det smukke shooting brake-karrosseri med design, plads og alsidighed, hvilket er enestående i segmentet for mellemstore familiebiler. Bilen har danmarkspremiere i Bjarne Nielsen A/S's KIA-bilhuse i weekenden den 9. og 10. marts.

Det dristige design og den futuristiske konstruktion gør KIA ProCeed til den mest sporty udgave af den nye Ceed-modelfamilie, og den kommer udelukkende som GT Line- eller højtydende GT-model.

ProCeed PM1

Hvor KIA Ceed SW har fokus på det praktiske, giver ProCeed plads og alsidighed som i en stationcar kombineret med et emotionelt og sporty design. Hvor fokus på den ene af disse egenskaber, normalt går ud over den anden, kombinerer ProCeed som den første bil blandt almindelige familiebiler begge egenskaber.

En overflod af udstyr

Allerede i forbindelse med lanceringen vil KIA ProCeed GT-Line være tilgængelig i 10 forskellige lakfarver og KIA ProCeed GT er tilgængelig i 8 lakfarver.

Udstyrslisten i GT-Line varianten tæller - ud over udstyret i en Comfort udgave af den konventionelle Ceed - følgende: 17" alufælge, større bremseskiver (for), P-sensor, el-foldbare sidespejle med LED blink, privacy glass, GT-Line high glossy sorte sidespejle, GT-Line kølergrill, GT-Line for- og bagkofanger, GT-Line skørter, dobbelt afgangsrør (uden funktion), ikke-statisk kurvelys, elektronisk P-bremse, luftdyser (bag), skydbart armlæn med opbevaring mellem forsæderne, 8" touchskærm m. navigation, high glossy sorte detaljer indvendigt i kabinen, krom håndtag indvendigt, GT-Line kabine (sæder i stof/kunstlæder), alu-pedaler, sort loft, D-cut rat med paddleshift og lyse syninger. Og meget mere.

En prisbasker af dimensioner

Prisen på KIA ProCeed GT-Line starter fra 279.999 kroner for 1,0 liters turbobenzin-motoren. Springet op til 1,4 liters turbobenzin motoren er lig med bare 15.000 kroner, og skal du have den automatiske DCT-gearkasse med, så koster det 23.000 kroner.

ProCeed PM2

Du kan se alle priser på vort KIA ProCeed-site, hvor du også finder masser af billeder og yderligere specifikationer og detaljer. Det er også muligt at privatlease en KIA ProCeed, og dermed er der faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at erhverve sig et eksemplar.

Alle versioner af KIA ProCeed er udstyret med komplet uafhængig undervogn som standard, og dermed går den imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr.

Ses vi i weekenden - det håber vi. Læs mere om åbningstider og find adressen på det nærmeste KIA-bilhus her.