UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

proceed overst

KIA er klar til at vise en ny ProCeed frem i Paris

Den nye KIA Ceed er så småt på vej ind i udstillingerne hos de danske KIA-forhandlere - og stort set samtidig barsler den sydkoreanske producent med en ny ProCeed, der vil blive vist frem offentligt på det enorme Paris Motor Show i begyndelsen af oktober.

Forud for afsløringen på Paris Motor Show den 2. oktober 2018, har KIA netop offentliggjort den den første skitse af den helt nye KIA ProCeed.

Og ifølge importøren selv er der tale om en kombination mellem et fantastisk design og rummeligheden i en femdørs såkaldt shooting brake.

Shooting brake er dybest en kombination af en coupé og en stationcar - altså en todørs stationcar. Med det store aberdabei, at der ofte er fire døre i en shooting brake.

Unik mulighed for familiebil
Den nye ProCeed følger de designlinjer, som allerede blev præsenteret i 2017 med KIAs ProCeed-koncept, og modellen tilbyder føreren en enestående kombination af design og alsidighed.

proceed norm

Designet er udviklet og konstrueret udelukkende til Europa, og repræsenterer en ret unik mulighed for familiebil i mellemstørrelsen, der samtidig ser ganske sprød ud.

Den nye KIA ProCeed bliver afsløret ved en officiel begivenhed i Barcelona den 13. september og får sin offentlige debut på Paris Motor Show.

Europas største bilmesse
Den enorme biludstilling åbner torsdag den 4. oktober for offentligheden - mens mediefolk har adgang allerede fra tirsdag den 2. oktober.

Paris Motor Show er den bedst besøgte biludstilling i Europa, og den løber af stabelen om efteråret i lige år - mens Frankfurt-udstillingen tager sig af de ulige år.

Læs meget mere om KIAs forskellige modeller her - og klik her for at finde det nærmeste Bjarne Nielsen KIA-bilhus. Du kan også læse flere nyheder om KIA her.

Herunder kan du - i rækkefølge - se de tre foregående udgaver af KIA ProCeed:

2008-udgaven:
Kia Pro cee d 2008 1600 17

2011-udgaven:
Kia Pro Ceed 2011 1600 07

2014-udgaven:
Kia Pro Ceed GT 2014 1600 1a