UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

FT4 overst

Hver femte varebil, der sælges i Danmark, står der Ford på 

Det er især den succesfulde Transit-serie, der er skyld i, at Ford bliver ved med at være det bedst sælgende bilmærke i Danmark, når det handler om varebiler. Faktisk står Transit Custom for mere end ti procent af varebilssalget herhjemme i 2018.

Der er god grund til at klappe sig selv på skulderen i Fords design-afdeling - eller hvor det nu er, de store tænker bliver tænkt i den koncern.

For med Transit-serien, der består af Courier, Connect, Custom og den store Van, har man skabt en succes, der bare bliver ved med at sejre.

Et hurtigt kig på salgsstatistikken afslører således, at Ford med afstand er det bedst sælgende bilmærke i Danmark, når det handler om varebilerne.

En markedsandel på over 20 procent
I de første otte måneder af 2018 er der solgt 4749 Ford-varebiler, hvilket er en fremgang på 193 eksemplarer i forhold til samme periode i 2017.

Da det samlede marked for varebiler er gået en smule tilbage i den periode, så betyder det samtidig, at Fords markedsandel er nået over de 20 procent - helt nøjagtigt ligger den på 21,4 procent.

Det betyder med andre ord, at hver gang, der bliver solgt fem varebiler i Danmark, så er der altså monteret en Ford-oval på fronten af den ene.

Sælger mange flere end nummer to
Fords førsteplads virker ret sikker, idet der er hele 1703 eksemplarer ned til nummer to på listen, som er Volkswagen.

Skrevet på en anden måde, så viser tallene, at hver gang, der sælges to Volkswagen-modeller, så bliver der solgt tre Ford-modeller.

FT2

Som nævnt er Transit Custom den bedst sælgende Ford-model med 2312 solgte enheder - altså næsten hver anden.

FT1

Næstflest solgte varebiler står den store Transit Van (billedet) for - her er der kørt 877 styk ud fra de danske Ford-forhandlere.

Også nummer på den lange bane
Ser vi på salget over de seneste fem år, så skiller Ford Transit Custom sig også ud.

Den er nemlig solgt i 14.049 eksemplarer siden 1. september 2013. 

Til sammenligning solgte Volkswagen 9588 styk Transporter, mens Renault på tredjepladsen har solgt 8036 modeller af deres Trafic.

Varebiler med stor succes
Du kan finde mange flere nyheder om varebiler her på Bjarne Nielsens nyhedssite - og i øvrigt finde masser af information om de succesfulde Transit-modeller her.

Hvis du er interesseret i nyheder om Ford, så skal du klikke her.

(Kilde: De Danske Bilimportører/DBI-IT)

Ford Transit Courier:
FT3

Ford Transit Connect:
FT2 2

Ford Transit Custom:
FT2

Ford Transit Van:
FT1