UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

FSOP2 overst

Stort klassiker-træf trak i både børn og barnlige sjæle

”Ford Power of Summer” løb forleden af stabelen i den lokale Ford Store i Esbjerg - og selv om vejret ikke ligefrem blæste i bilhusets retning, så var der kørt masser af fede slæder i stilling.

Hvis der er noget, som kan holde et klassisk køretøj og dets ejer inden døre, så er det regnvejr - og derfor var det en udfordring, at det dryppede fra oven, da Bjarne Nielsen Ford Store i Esbjerg forleden havde arrangeret "Ford Power of Summer".

- Det er bare et vilkår, når vi har med velholdte veteranbiler at gøre. De er ikke meget for at komme ud, når vejene ikke er tørre, erkender Ib Skov, der er afdelingschef hos Ford Store i Esbjerg.

Men trods det våde vejr var der nu rigeligt at kigge på ved arrangementet forleden. 

Velpolerede veteranbiler i massevis
Det fine bilhus oplevede stor interesse - både for bilerne og de kulinariske tiltag, som var sat i søen i forbindelse med "Ford Summer of Power".

Mange Ford-ejere havde således valgt at trodse vejret, og havde taget deres velpolerede veteranbiler med til Esbjerg. Og som det kan ses på billlederne herunder, så var begejstringen ikke til at tage fejl af.

Ud over de ikoniske Mustang-modeller, som der var adskillige udgaver til stede af, så var også en del andre ældre Ford-køretøjer mødt frem.

Er du selv til Mustang - så kan du blive ejer af en spritny Ford Mustang for lige under 700.000 kroner.

Se de mange billeder:

FSOP1

FSOP4

FSOP6

FSOP5

FSOP7

FSOP8

FSOP2

FSOP3

FSOP9