UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

OBS. TINKA-NISSEHUER ER UDSOLGT I ALLE VORES FORD-AFDELINGER

Ford uddeler som eksklusiv partner på årets TV 2-julekalender ’Tinka og Kongespillet’ nissehuer til alle der kommer ind med det emblem, der følger med årets julekalender. Hos Bjarne Nielsen kan du få udleveret Tinkas nissehuse i vores Ford-bilhuse i Ringkøbing, Holstebro, Herning, Esbjerg, Birkerød, Hørsholm og Køge. 

Den nye julekalender er fortsættelsen på den folkekære ’Tinkas juleeventyr’ fra 2017, der kørte på TV 2, som Ford også sponsorerede. 

Tilbage i 2017 kom succesen med Tinkas nissehue bag på Ford, som løb tør for nissehuerne før jul. Samarbejdet resultererede i lange køer hos vores Ford-forhandlere, hvor besøgstallet satte rekord. Forældre og bedsteforældre krydsede landsdele for at få fingrene i den lille røde hue til deres børn og børnebørn.

Ford har en forventning om, at kampen om Tinkas nissehue igen bliver det helt store tilløbsstykke hos Ford-forhandlere landet over i december og opfordrer alle Tinka-fans til ikke at vente for længe, hvis man vil sikre sig den berømte nissehue.

- Hos Ford vil vi gerne bruge julen på at hygge om alle søde børn og deres familier. For de familier, der ikke kender til Ford, er besøget en oplagt mulighed for at lære mere om vores prisvindende biler og brede modelprogram, udtaler Kristine Dam Jensen, marketingchef hos Ford Danmark.

- Derudover er det jo ikke nogen hemmelighed, at vi hos Ford elsker Tinka og hele hendes univers. Vi vil sprede juleglæden i både vores forretninger og i gadebilledet overalt i Danmark, så vi håber på igen i år at se Tinka-nissehuerne indtage gader og stræder ligesom vores biler.

Tinka og Lasse besøger vores Fordstore i Esbjerg

Foruden muligheden for at få en Tinka-nissehue i alle vores Ford-butikker, så kan du også møde skuespillerne bag Tinka (Josephine Højbjerg) og Lasse (Albert Rosin Harson) hos vores Fordstore i Esbjerg. Det sker søndag den 8. december kl. 10.30-12.00, hvor de står klar til julehygge, selfies og autografer i vores bilhus. 

Kom ind og få en selfie med Tinka og Lasse og en Nissehuse i alle vores Ford-bilhuse. Foto: Bjarne Nielsen

Hvordan får jeg en nissehue?

I år har du mulighed for at få fingrene i Tinkas eftertragtede nissehue på to måder.

Farvelæg dit emblem
Børn og barnlige sjæle kan bytte sig til nissehuen ved at farvelægge, udklippe og aflevere det emblem, der følger med i ’Tinka og Kongespillet’s lågekalender, hos deres lokale Ford-forhandler (så længe lager haves). Ved byttehandlen bliver det farvelagte emblem hængt op på en stor planche i butikken, der i Tinkas ånd forestiller et smukt rødt ahorntræ.

Opstøv de sjældne samlekort
For første gang nogensinde lanceres fysiske samlekort til en julekalender. De mere end 50 forskellige samlekort vil bringe dig tættere på Tinkas univers og distribueres i COOP. Får du et samlekort med en nissehue på, vil dette også udløse en nissehue hos din lokale Ford-forhandler. Du tager blot kortet med ind til Ford-forhandleren, som kvitterer med en nissehue (så længe lager haves). Du får derefter kortet med hjem igen, så det kan indgå i din samling.

TV 2’s Tinka-lågekalender kan købes i mange af landets dagligvarebutikker, og lågekalenderens emblem kan også fås hos din lokale Ford-forhandler, så du allerede nu kan tyvstarte julehyggen og sikre dig den eftertragtede nissehue. Overskuddet fra salget af lågekalenderen går til Julemærkehjemmene.

Om julekalenderen ’Tinka og Kongespillet’ på TV 2
I ’Tinka og Kongespillet’ bliver der igen drama om tronen i den ellers så fredelige nisseby Kongsby, fordi kongen ikke vender hjem fra sin rejse rundt i Nissernes Rige. Det udløser et ’kongespil’ – en konkurrence mellem rigets fire regioner, som hver stiller med deres stærkeste kombattant (de såkaldte kongsemner). Vinderen bliver nissernes konge.
For at bevise sit værd og redde riget, lykkes det Tinka – med hjælp fra bedstevennen Lasse – at sikre sig en af de fire pladser i Kongespillet. Men stærke kræfter forsøger at standse hende. Kongespillet udvikler sig dramatisk, og Tinka må endnu engang bruge sine evner som halv nisse og halvt menneske til at samle både venner og modstandere i kampen for at vinde magten – eller miste den for evigt.