Kia12

Prisen på Kias nye elbil EV6 på plads

Kia har løftet sløret for priserne på deres nye elbil EV6 - og de er skarpe! Samtidig er udstyrsniveauet ekstra højt til prisen.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·


Den helt nye Kia EV6 kan nu reserveres i Danmark. Kunder, der gerne vil have en eldrevet crossover med lang rækkevidde, ultrahurtig opladning med 800 V, et iøjnefaldende design og hæsblæsende præstationer, kan nu reservere EV6 mod et refunderbart depositum på 1000 kr.

Kia har åbnet for pre-booking af deres EV6 forud for produktionsstart midt juli på grund af en enorm interesse for Kias første dedikerede elbil. Kunder der allerede nu laver en pre-booking af deres EV6, er først i køen, når der åbnes for fabriksbestillinger, hvor de vil blive kontaktet af deres lokale forhandler. De første EV6-leverancer starter i hele Europa i fjerde kvartal 2021.

Via Kias nye site, kiaonline.dk, kan man, udover at privatlease Kia modeller, også se og bestille en EV6 – inklusive GT- og GT-line-versionerne – og vælge den perfekte nul-emissions-crossover, der matcher den enkeltes behov.

LÆS OGSÅ:
Nye billeder og detaljer om elbilen Kia EV6

- Kia har udviklet elektrificerede biler i mere end et årti, og med EV6 udmønter den lange erfaring sig nu i en fantastisk og kompromisløs elbil. EV6 er dømt til at opnå stor succes takket være den lange rækkevidde, ultrahurtig opladning og et rummeligt interiør, siger direktør hos Kia Import Danmark, Rasmus Aagaard. 


Interiøret i EV6 er moderne uden at være spacy. Foto: Kia 

Se brugte Kia-modeller til salg

Prisen på EV6 starter ved 324.900 kroner

Kunderne kan vælge mellem 2 batteripakker – long range (77,4 kWh) eller standard range (58,0 kWh), RWD eller AWD samt en række muligheder inden for præstationer, teknologi og design.

Modelprogrammet fordeler sig således over i 4 drivlinjer og 4 udstyrsvarianter. Standard range har en batteristørrelse på 58 kWh, som opnår en rækkevidde op til 400 km. Den er baghjulstrukken (RWD) og genererer 170 hk. Long range modellen er ligeledes baghjulstrukken (RWD). Den har et batteri på 77,4 kWh og 229 hk med en rækkevidde op til 510 km.

Standard- og Long range modellerne er tilgængelig i to udstyrsvarianter; EV6 og EV6 m. Upgrade Pakke.

Performance modellen er firhjulstrukken (AWD) og er drevet af batteriet på 77,4 kWh. Den fordeler sig på to ydelser – en model med 490 km rækkevidde og 325 hk og GT modellen med ~400 km rækkevidde, 585 hk og en acceleration fra 0 – 100 km/t på 3,5 sek.

Performance modellen fås udover udstyrsvarianterne, EV6 og EV6 m. Upgrade Pakke, også i både en GT-line samt en GT variant.


Kia EV6 er bygget på en helt ny elektrisk platform som skal danne grobund for flere nye elbiler fra Kia. Foto: Kia

Modelprogram og priser

EV6 er ganske veludstyret fra indstigningsvarianten til kr. 324.900,- med bl.a. 19” alufælge, multifunktionel smart key, del-kunstlædersæder, LED kørelys, LED baglygter, integrerede dørgreb (man), varme i forsæder, varme i rattet, 12,3” touchskærm med navigation, 12,3” fuldt digital instrumentering, adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse, udvidet vejbaneassistent, vognbane assistent med følgefunktion, udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel, intelligent skiltegenkendelse, p-sensor for og bag, regnsensor, trådløs opladning af smartphone, 2-zonet klimaanlæg, varmepumpe, batteriopvarmer, drive mode select (ECO, NORMAL, SPORT, SNOW) og UVO Connect.

 

Standard Range

Long Range

Performance

GT performance

Rækkevidde

400 km

510 km

490 km

400 km

HK

170 hk

229 hk

325 hk

585 hk

RWD/AWD

RWD

RWD

AWD

AWD

EV6

324.900

349.900

374.900

 

EV6 med Upgrade Pakke

359.900

384.900

409.900

 

EV6 GT-Line

   

439.900

 

EV6 GT

     

499.900

Med Upgrade Pakke har EV6 bl.a. integrerede dørgreb (aut.), kunstlæderkabine (vegansk), premium relaxation forsæder, GEONIC interiør design, ambiente belysning, el-justerbare forsæder, memory funktion i førersæde og spejle, varme i bagsæder, ventilerede forsæder, elektronisk bagklap, aktiv blind vinkel assistent og udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (niveau 2).

GT-Line modellen adskiller sig fra det øvrige modelprogram med sit eget interiør design samt GT-Line kofangere. Herudover har den bl.a. 20” alufælge, GT-line sæder i ruskind og kunstlæder (vegansk), fjernbetjent parkeringsassistent, 360 grader kamera, premium lydanlæg fra Meridian, BI-LED forlygter med adaptiv styring af langlys og Blind vinkel kamera.

GT modellen har også fået et dedikeret interiør samt sit eget kofangerdesign. Som performance model udmærker den sig med elektronisk undervogn og spærredifferentiale. Og så har den bl.a. 21” alufælge, sports-skålsæder i ruskind med grønne syninger (man.), større bremsekalibre (for og bag), panorama glassoltag, head-up display med AR og udvidet drive mode select (ECO, NORMAL, SPORT, GT, CUSTOM).

Alle modeller med det store batteri har V2L (Vehicle-to-load) som standard. Funktionen gør det muligt at oplade eksterne devices som eksempelvis en bærbar computer, et elektrisk løbehjul eller en anden elbil.

Biler med long range batteriet må trække op til 1.600 kg. Biler med standard range må trække op til 750 kg.

Er du interesseret i den nye elbil fra Kia? 324.900 kr.

Sjældent har et elektrisk køretøj vakt så megen opmærksomhed, som det er tilfældet med Kia EV6. Du kan finde meget mere information om modellen her.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl
Kia EV6 koster fra

Udforsk Kia EV6 virtuelt

Indtil EV6 officielt lanceres til efteråret, vil kunderne kunne udforske EV6 virtuelt via en ny app, Kia Product MR Experience, som kan downloades i App Store og Google Play.

Ved hjælp af ny ”3D visualiser”-teknologi, får kunderne mulighed for at få en virtual reality oplevelse (VR) i Kia EV6 GT eller Kia EV6 GT-line, hvor den førstnævnte modelvariant har fokus på præstationer og den anden har fokus på længere ture med behov for lang rækkevidde.

Læs flere nyheder om Kia...

Bilmagasin