UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Nyheder fra bilens verden

Kurt Lessmann står i spidsen for 34 medarbejdere hos Gardinbus.com, hvoraf de 20 er montører, som har brug for at komme rundt i hele landet. Og gardinmændene er ikke i tvivl: Ford Transit Custom er det eneste køretøj, der dur.

 

Gennem de seneste 32 år har Kurt Lessmann (billedet herunder) været en del af gardinbranchen, og han driver i dag virksomheden Gardinbus.com, som leverer og monterer gardiner, persienner og markiser over hele landet.

Gardinbus com1 low

Firmaet har base i Køge samt en jysk afdeling i Tørring nord for Vejle. Og for at komme rundt i alle kroge af kongeriget har Kurt Lessmann en større flåde af varebiler kørende.

- Ud af de 34 medarbejdere, som der er i firmaet, der er de 20 montører, som har brug for en bil. Eller vi kalder dem faktisk gardinmænd. Siden Ford Transit Custom kom på markedet for en håndfuld år siden, da har den været vores foretrukne model, erkender indehaveren.

Han har i høj grad valgt at lytte til medarbejderne, når har handlet om at vælge køretøj.

- Det var faktisk dem, der selv havde et ønske om at prøvekøre Custom-modellen, og derfor faldt valget på dem. Vi har ikke haft problemer med bilen, og den opfylder alle de behov, som en montør kan have en til gardinbus, forklarer Kurt Lessmann.

Står selv for opbygningen

Den snes varebiler, som gardinfirmaet råder over, er alle leaset ved Bjarne Nielsen A/S i Køge.

- Vi har en rigtig god aftale, hvor der er indlagt en høj grad af fleksibilitet. Det betyder, at skulle der ske en skade på en bil, så den må på værksted, så er vi sikret en erstatningsbil. Hverken vi eller vores kunde kan jo leve med, at en arbejdsdag bliver revet ud af kalenderen. Det er der ikke plads til, og det behøver der så heller ikke at være, når vi nu har med Ford i Køge at gøre, understreger Kurt Lessmann.

Gardinbus2web

De mellemstore kassevogne fra Transit-familien er indrettet med alskens værktøj, maskiner og vareprøver. På billedet herover viser salgschef Peter Møller en af modellerne frem.

- Sådan en store markise til terrassen, den kan altså godt fylde en del, så der er det vigtigt, at indretningen tager højde for det. Derfor laver vi også selv opbygningen af varerummet, så vi får prioriteret det grej, som er vigtigt for os.

Som at køre i en personbil

Gardinbus.com er ifølge Kurt Lessmann et af de få firmaer i branchen, som er landsdækkende - og det stiller naturligvis også krav til, at bilerne yder en vis komfort.

- Det har været vigtigt, at mine medarbejdere sidder ordentligt, når de er på vej fra den ene opgave til den anden. Komforten skal være på plads, og det er de altså i en Custom. Det er jo faktisk lige så behageligt at køre i den, som det er at køre i en bedre personbil, forklarer Kurt Lessmann.

Meget tyder da også på, at både bilerne og gardinmændene klarer opgaverne til mere end ug. Gardinbus.com har således mere vokseværk end en teenageramt knægt fra sjette klasse.

Gardinbus3web

- Vi har ikke meget at klage over. De senere år er vi vokset med 50 procent i omsætning om året. Der er godt gang i gardinbranchen, også selv om det måske ikke så meget er de klassiske gardiner, der er på mode, som det er persienner, lamelgardiner og solafskærmning, fortæller indehaveren.

Hos Bjarne Nielsen A/S i Køge er der stor glæde over, at det netop er her, at Gardinbus.com har valgt at rekvirere sine biler.

En fremragende varebil

- Vi har et rigtigt godt samarbejde, hvor begge parter strækker sig for hinanden. Det er klart, at det ikke kan lade sig gøre at drive en professionel virksomhed, hvis man ikke kan levere en ordre, fordi en af gardinbusserne holder på værksted. Dér spiller vores fleksibilitet ind, og vi står klar på sidelinjen med en erstatningsbil, hvis der - mod forventning - er behov for det, fortæller Klaus Munch-Knudsen, der som erhvervskonsulent hos Ford i Køge har kontakten med Gardinbus.com.

I alt har han leveret i omegnen af 20 Ford-varebiler til Køge-firmaet, og hovedparten står der som sagt Ford Transit Custom på.

Gardinbus4web

- Men det er altså også en fremragende varebil. Det er ikke underligt, at den har været den absolut bedst sælgende varebil i de seneste fem år. Den sælger fortsat mere end dobbelt så godt som nummer to på hitlisten. Det er helt forrygende, understreger Klaus Munch-Knudsen.

--

OM GARDINBUS.COM:

Gardinbus.com leverer gardiner og solafskærmning til både private og erhverv. Der er godt 30 ansatte i virksomheden, har sit domicil i Køge samt en filial i Tørring nord for Vejle. Gardinbusserne kører i hele Danmark.
Alt hvad Gardinbus.com leverer, gennemgår strenge kvalitetskrav for at sikre, at det er det bedste, der bliver leveret. Det helt enkle princip er, at kvalitet betaler sig.
Læs mere på www.gardinbus.com.