Eksteriør10

Ny potent motor til Dacia Duster

Dacia Duster får en motoropgradering som betyder både bedre brændstoføkonomi og hestekræfter.

Peter Jensen
·

Dacia Duster fås nu med den nye TCe 100-motor, den nyeste Alliance-oprettede kraftværk. Fremstillet på Pitesti-anlægget i Rumænien er TCe 100 en ny generation af motor, der reducerer brændstofforbruget markant og øger ydelsen væsentligt.

En ny potent motor til Dacia Duster har set dagens lys - og samtidig med, at ydelsen er markant forbedret, og brændstofforbruget cirka 18 procent lavere.

Det viser undersøgelser, hvor den nye TCe 100-motor sammenlignes med den SCe 115-motor, som den skal erstatte. Inden for benzinmotorer er den nye Dacia Duster TCe 100-motor blandt de absolut højst rangerede i sin klasse.

Fortsat et stor udvalg

TCe 100-motoren er netop blevet lanceret i Frankrig den 30. juli 2019, og den fås ifølge Renault.com til henholdsvis Access- og Essentiel-udstyrsniveauerne i Dacia Duster.

Hvornår motoren forventes at indgå i det danske Dacia Duster-program er endnu uklart - men følg med her på sitet for opdateringer.

Dacia Duster er fortsat tilgængelig med et par andre diesel- og benzinmotorer. Se hele udvalget her.

En helt ny motor-generation

Den nye TCe 100-motor har alle de nyeste teknologier - og er mere omdrejningsvillig end konkurrenterne.

Læs mange flere detaljer om den nye motor her. Vi iler naturligvis med flere detaljer her på sitet, så snart vi ved mere.

Er du også interesseret i de forskellige Dacia-modeller, så læs meget mere her.