Dacia Sandero Stepway Interior

Ny Dacia Sandero bliver endnu billigere

Den nye Dacia Sandero får nyt og billigere prisskilt allerede inden, den er kommet til forhandlerne.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Dacia Sandero og Dacia Sandero Stepway, der lanceres på det danske marked i uge 10, er allerede inden lanceringen faldet i pris. Nu koster billigste version 119.990 kr.

3. generation af Dacia Sandero og Dacia Sandero Stepway er er fyldt med ny teknologi, bygger på samme platform som den nye Renault Clio og Renault Captur, og er et kæmpe fremskridt for modellen. Da bilen for en lille måned siden blev præsenteret for den danske presse, var indgangsprisen på den billigste Dacia Sandero 122.990 kr. En skarp pris for en bil med en del udstyr i basisversionen.

Men nu er der et prisfald på 3000 kr. på alle modeller. Det betyder, at den billigste Sandero begynder ved 119.990 kr., mens Sandero Stepway – den højere og mere SUV-agtige tvilling - kan fås fra blot 149.990 kr.

Om baggrunden for prissænkningen allerede før bilen er introduceret på det danske marked, siger kommunikationschef for Dacia og Renault i Danmark Søren Hyltoft.

- Da vi lancerede bilen for den danske presse den 14. januar, lå vi stadig i forhandling om priserne. Vi ønskede imidlertid ikke at gå ud med den pris vi håbede på, men derimod den pris vi var sikre på at vi kunne forhandle os til rette med fabrikken om. Derfor startprisen på 122.900 kr. Men nu er det altså lykkes at komme til rette med den pris vi hele tiden havde håbet, siger Søren Hyltoft.


Dacia Sandero bagerst og den 37 mm højere Streetway forrest. Foto: Dacia

Gælder alle modeller

De 3000 kroners prisfald gælder alle modeller. Det vil sige, at Sandero Essentia koster 119.990 kr. Den bedre udstyrede Comfort model koster 136.990 kr., mens man skal give 158.900 kr., hvis man ønsker topmodellen med CVT-gear – altså automatgear.

Ønsker man Sandero Stepway, der er 37 mm højere og har et noget mere off road-agtigt look, så er den mulig at få fingrene i til under 150.000 kr. Ønsker man den i et højere udstyrsniveau – altså Comfort – så er prisen 164.900 kr., og ønsker man Top-udgaven Sandero Stepway Comfort med CVT-gear, så kan det nu lade sig gøre for 186.900 kr.