Kia Nytlogo Droner

Kia viser nyt logo og slår verdensrekord

Kia afslørede deres nye logo i en storslået opvisning på himlen over en storby i Korea. Logoet blev vist af ikke mindre end 303 droner, og det er ny verdensrekord.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Kia afslører sit nye logo og det nye globale brandslogan i en storslået præsentation. Ifølge Kia markerer det nye logo og slogan samtidig en helt ny transformation og ambition om at være den førende bilproducent på fremtidens elbiler.

Ifølge Kia er det nye logo et symbol på Kias nye brandformål og de værdier, mærket lover at tilbyde sine kunder gennem fremtidige produkter og tjenester.

Kia forsegler sit brandløfte med udviklingen af det nye logo som en håndskrevet signatur. Logoets rytmiske, ubrudte linje formidler Kias forpligtelse til at bringe øjeblikke af inspiration, mens dets symmetri viser selvtillid. Logoets stigende bevægelse symboliserer Kias kontinuerligt stigende ambitioner for mærket - og vigtigere hvad det tilbyder kunderne.

- Kias nye logo repræsenterer virksomhedens forpligtelse til at blive et ikon for forandring og innovation", sagde Ho Sung Song, Kias præsident og administrerende direktør. ”Bilindustrien oplever en periode med hurtig transformation, og Kia agerer proaktivt og tilpasser sig disse ændringer. Vores nye logo repræsenterer vores ønske om at inspirere kunderne, i takt med at deres mobilitetsbehov udvikler sig, og at vores medarbejdere tager de udfordringer op, som vi står over for i en hurtigt skiftende branche.”

Ny verdensrekord

Det nye logo blev afsløret under et rekordstort pyroteknisk show på himlen over Incheon, Korea. Ved begivenheden lancerede 303 pyrodrones hundredvis af raketter i et synkroniseret kunstnerisk show, der antændte og fejrede Kias nye begyndelse. Dette satte en ny Guinness verdensrekord for 'Flest ubemandede luftfartøjer (UAV'er), der lancerer fyrværkeri samtidigt'. Det blændende show kan ses på Kias globale YouTube-kanal: https://youtu.be/s61_IsjqLzc

Et nyt brandformål og en ny brandstrategi afsløres den 15. januar
Foruden et helt nyt logo afslørede Kia sit nye globale brandslogan, 'Movement that inspires'. Detaljer om Kias nye brandstrategi, herunder formål og filosofi samt anvendelse i KIAs fremtidige produktudvikling, deles ved den digitale begivenhed 'New Kia Brand Showcase', der afholdes kl. 09 koreansk tid fredag den 15. januar 2021 (01:00 CET, 15. januar). Arrangementet kan ses på Kias globale YouTube kanal.
Lanceringen af det nye logo følger i fodsporene af Kias 'Plan S' strategi, som blev offentliggjort i 2020. Under Plan S har Kia, blandt andre mål, ambitionen om at tage en førende position på det globale bilmarked. Dette er fokuseret på popularisering af elektriske køretøjer og introduktion af en bred vifte af mobilitetstjenester, der er skræddersyet til at imødekomme behov og efterspørgsel hos den enkelte kunde på de forskellige markeder.