Kia Sportage 2022 Front

Kia viser flere billeder af ny Sportage

Kia kommer med en helt ny Sportage i 2022. For få uger siden kom de første silhuetter af den nye model, og nu viser Kia så endelig fulde billeder af den nye SUV. Detaljer om motor og udstyr bliver dog først offentliggjort til september.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Femte generation af Kia Sportage er omhyggeligt udformet fra grunden til at være den ultimative urbane SUV.

Den helt nye Sportage symboliserer det banebrydende DNA fra Kia. Sportages tidligere succes er dybt forankret i en tankegang om konstant fornyelse. Under det nye Kia-mærke bidrager femte generation Sportage yderligere innovation, der løfter brandet til nye højder.

I dag er nye billeder af den globale version af den helt nye Sportage blevet afsløret. I september vil Kia Europe afsløre en dedikeret europæisk version af Sportage for første gang i modellens 28-årige historie.

Den helt nye Sportage er udviklet med en ny arkitektur og kombinerer et førercentreret design med et avanceret premium-interiør med en integreret buet skærm, der huser de nyeste fremskridt inden for opkoblingsteknologi.

Kia Sportage 2022 Rear

Kia Sportage er helt nydesignet både inde og ude. Foto: Kia

Mere plads - mere sikkerhed

Designerne fokuserede også på at skabe et behageligt rum for alle passagerer. En intelligent udnyttelse af pladsen sikrer, at alle i Sportagen kan drage fordel af klasseledende hoved- og benplads. SUV'en sætter også benchmarket for bagagekapacitet og understreger bilens familievenlige praktiske funktionalitet.

Den helt nye Sportage er også førende inden for sikkerhed med både passive og aktive højteknologiske systemer - inklusive Kias omfattende ADAS pakke med avancerede førerassistentsystemer.

Uanset hvilken Kia, du vælger, får du Danmarks bedste garanti 98.803 kr.

Det sydkoreanske mærke har et særdeles bredt udvalg af bilmodeller og -varianter. Bliv inspireret her og find lige nøjagtig den model, som tilfredsstiller dig!

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl
Kia-modellerne koster fra

For at skabe en dynamisk, engagerende og optimal køreoplevelse præsenterer den helt nye Sportage adskillige innovative teknologiske gennembrud, inklusive Kias E-Handling-system, der forbedrer bilens dynamiske ydeevne og øger smidighed og stabilitet. En ny generation af elektrisk kontrolophæng (ESC) giver optimal komfort og overlegne sikkerhedsniveauer ved alle forhold takket være den kontinuerlige dæmpningskontrol i realtid.

Et terræn mode giver Sportagen fremragende køreegenskaber under mere udfordrende forhold som sne, mudder og sand, hvilket giver føreren mulighed for at forfølge mere eventyrlystne fritidsaktiviteter.

Kia Sportage 2022 Interior

Interiøret i den nye Kia Sportage er i samme stil som mærkets kommende elbil EV6. Foto: Kia

To forskellige længder

Avancerede drivlinjer gør den helt nye Sportage til en meget økonomisk model med lave emissioner, men sparsommeligheden er parret med en jævn og meget responsiv ydelse, hvilket resulterer i en SUV, der er energisk, sporty og sjov at køre.

Den helt nye Sportage er den første Kia-model, der fås i en variant med lang akselafstand og en med kort akselafstand, afhængigt af region, hvilket sikrer, at femte generationens familie fuldt ud opfylder de forskellige og specifikke behov på alle markeder.

- Vores nye Sportage er en ægte inspiration til SUV-kategorien i enhver forstand, sagde Artur Martins, Senior Vice President og chef for Global Brand and Customer Experience Division hos Kia Corporation.

- Det være sig det fremtidsorienterede design, det fantastiske interiør, næste generations teknik, effektive og responsive drivlinjer, de højeste niveauer af sikkerhedssystemer eller de nyeste tekniske gennembrud, der garanterer en engagerende og optimal kørsel - den helt nye Sportage er den ultimative urbane SUV.

Kia Sportage 2022

Kias nye Sportage kommer i to forskellige længder. Hvilken en som vil blive forhandlet i Danmark vides endnu ikke. Foto: Kia

Læs flere nyheder om Kia...