Kia Niro 2022 Forfra Korende2

Kia Niro er finalist ved kåringen af Årets Bil i Europa 2023

27 biler er blevet vurderet, og Kia Niro er blandt de sidste syv biler ved kåringen af Årets Bil i Europa.

Mette Munk Nielsen
·

Kia er igen i finalen ved kåringen af Årets Bil i Europa 2023. Denne gang er det med Kia Niro, som er blandt de sidste syv biler. 

Den første generation af Kia Niro kickstartede Kias modelprogram af elektrificerede biler i Europa, og med anden generation er modellen blevet omfattende opgraderet, og det har juryen bag Årets Bil i Europa fået øjnene op for. De har udvalgt Niro til at være blandt de sidste syv modeller i finalen. 

- Kia er beæret over, at dommerne valgte Niro til en plads blandt finalisterne i 2023. Efter lige at have vundet prisen Det Gyldne Rat i Tyskland skiller Niro sig nu igen ud fra mængden, og vi er sikre på, at den fortsat vil blive endnu mere populær i Europa. Det ville være en fantastisk bedrift, hvis Niro følger i EV6-modellens fodspor og vinder Årets Bil i Europa 2023, siger Jsaon Jeong, der er President hos Kia Europe. 

Interesseret i den nye Kia Niro? 309.900 kr.

Bliv klogere på, om Kia Niro er en bil for dig.

Der tages forbehold for prisændringer.
Priser starter fra
Kia Niroev 2022 Bagende

Kia Niro har fået en grundig opdatering, og den er blandt de syv bedste, nye biler i Europa 2023. Foto: Kia

Niro er til de miljøbevidste

Kia er med Niro kommet med et bud på en bil til nutidens miljøbevidste forbruger. Den har tre elektrificerede drivlinjer: Hybrid (markedsføres ikke i Danmark), plug-in hybrid og fuldelektrisk. Dermed er det nemmere at skifte til en elektrificeret bil, fordi man kan gøre det i det tempo, man ønsker og er klar til. 

Niro EV, der er den fuldelektriske udgave, kører op til 460 km på ren el, mens plug-in hybrid-udgaven har op til 65 km på ren el. Den rummelige kabine er indrettet med bæredygtige materialer, og de nyeste infotainment- og opkoblingsfeatures. Niro spiller desuden en vigtig rolle i Kias "Plan S"-strategi, som er mærket strategi for fremtidssikret mobilitet. 

Kia har tidligere været i finalen med første og anden generation af Ceed, ligesom Stinger og EV6 også har nået finalen. Vinderen kåres ved biludstillingen i Bruxelles 13. januar.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin