Kia UVO 3

Kia forbedrer ny app

Det er først i begyndelsen af 2021, at nye Kia-ejere har haft mulighed for at koble en app til deres nye bil. Nu bliver appen forbedret med endnu flere funktioner.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Kia har præsenteret et nyt look til deres UVO Connect-app som blev lanceret i Danmark tidligere i år.

Opdateringen omfatter forbedret grafik, ændrede menuer og ekstra funktioner, der gør det endnu nemmere for Kia ejerne at være koblet op til deres bil og styre bilens indstillinger. Den nye app kan kun bruges på nye Kia'er produceret inden for det seneste cirka halve år.

Med UVO Connect-app kan brugerne på afstand få informationer om bilen som fx kørselsdata og statistik, bilens placering og låsestatus. Elbilejere kan bruge appen til at indstille klimaanlægget, se bilens ladestatus, planlægge intelligent opladning og se rækkevidden på baggrund af den aktuelle kapacitet på batteriet.

Snakker sammen med bilens navigationsanlæg

Kunderne kan også bruge bilens UVO Connect-system til at forudindstille navigationsruter, ændre bilindstillinger som fx radio- og Bluetooth-præferencer og se trafikinformationer, ledige parkeringspladser og placeringen af og prisniveauet på tankstationer og ladestationer.

Den opdaterede UVO Connect-app har nye ikoner med forbedret grafik, der giver en mere enkel og personlig fornemmelse. Et billede af ejerens bilmodel vises nu sammen med opdaterede symboler, der er mere intuitive at bruge. En ny individualiserbar startmenu med genveje til ofte benyttede funktioner giver nemmere navigation i appen, og brugerne kan også se deres bils opkoblingsstatus og nemmere se kalenderaftaler og vejrinformationer. En ændret indstillingsmenu forbedrer sikkerheden og brugeroplevelsen endnu mere ved hjælp af mærkbar feedback og med forbedret biometrisk identifikation.

Kunderne kan også få adgang til ”last mile-navigation” og ”valet parking mode”*-funktioner direkte fra appens startskærm, når disse er aktiveret. ”Last mile-navigation” hjælper kunderne med at navigere til deres endelige destination via appen, når bilen er parkeret, og ”valet parking mode” giver kunderne mulighed for at overvåge deres bil på afstand, når andre kører i den, så de får ekstra ro i sjælen. 

Kias opdaterede UVO Connect-app er tilgængelig nu og kan downloades fra Google Play Store og Apple App Store.