150.000 Mustang Mach E

Ford har bygget 150.000 Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E er nu produceret i 150.000 eksemplarer. Ford forventer at øge produktionen af elbilen for at følge med efterspørgslen.

Mette Munk Nielsen
·

Efter næsten to år på markedet har Ford produceret udgave nummer 150.000 af deres første elektriske bil Mustang Mach-E. For at følge med efterspørgslen skal den årlige produktion dog stige til 270.000. 

Ford Mustang Mach-E var den første rene elbil, som Ford kunne præsentere i deres modelprogram. Bilen har knap to år på bagen, og udgave nummer 150.000 er netop rullet af samlebåndet på Ford fabrik i Mexico, Cuautitlán Stamping Assembly Plant.

- Vi var forberedt på at møde skeptikere, da vi satte det ikoniske Mustang-emblem på en elbil. At bilen ville blive så populær, som den er blevet, havde vi næsten ikke turde håbe på. Jeg elsker at tale med kunderne og se Mustang Mach-E ude på vejene – og jeg ser flere og flere af dem, siger Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model e.

Ford øger nu produktionen af bilen, så der årligt produceres 270.000 enheder globalt.

Interesseret i Mustang Mach-E? 442.840 kr.

Læs mere om den populære elbil.

Der tages forbehold for prisændringer.
Prisen starter fra
Ford Mustang Mach E Front

Der kommer flere og flere Ford Mustang Mach-E på landevejene - også i Danmark. Foto: Ford

Kan nu fås i 37 lande

Den øgede produktion betyder, at Ford nu kan øge antallet af lande, hvor man kan få Mustang Mach-E. Oprindeligt var den tilgængelig på 22 markeder, men det stiger til næste år op til 37 markeder, og Ford har en forventning om, at tallet kun bliver større de kommende år.

Det er nemlig en del af bilmærkets planer om at bygge 600.000 elektriske biler årligt, inden udgangen af næste år. Og inden udgangen af 2026 forventer Ford at producere hele to millioner elektriske biler om året. 

Udover Mustang Mach-E er det også de to varebiler E-Transit og E-Transit Custom, som skal være med til at drive salget. E-Transit Custom forventes på markedet i 2023. 

Se nyere brugte Ford elbiler

Se nyere brugte Ford

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin