Dacia Spring Electric 2022 1600 16

Elbil til 129.000 kan bestilles online

Danmarks billigste elbil til 128.990 kroner kan nu forudbestilles online.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Rundt omkring i Europa er forhåndsbestillingerne på Dacia Spring allerede åbnet. Herhjemme må vi vente lidt længere før salget åbnes.

Dacia er begyndt at sende reklamer i fjernsynet med den nye Dacia Spring. Og her sætter mærket selv prædikatet 'eksklusivitet' på deres nye elbil. Hvad er eksklusivitet? Kigger man i synonymordbogen stå der for eksempel, elitær, forfinet og høj standard – altså noget usædvanligt og enestående. Når Dacia derimod bruger ordet i den nye kampagne for Dacia Spring – hvor sloganet er ”Exclusicity for All”, twister man begrebet på ægte Dacia vis.

Nu betyder det, at det som noget unikt, nu er muligt at få en elbil, der er til at betale. For det har faktisk mere været reglen end undtagelsen, at elbiler var for dem med penge på lommen. Men det laver Dacia nu om på. Mens modtagelsen af ordrer på elbilen er begyndt i Frankrig og Tyskland, må vi i Danmark vente til den 15. april.

Dacia Spring kommer til Danmark til efteråret. Priserne begynder ved 128.990 kroner for en bil med 230 km rækkevidde (WLTP) – og hvis man kører udelukkende i byen – 305 (WLTP). Bilen har plads til fire voksne og er en mini SUV med god plads.

Ny linje fra Dacia

For at fejre at Dacia Spring nu er klar til at indtage især byerne, vil man i en lang række europæiske storbyer se gadekunstnere spreder det glade budskab - #SpringIsComing.

Fordi det er muligt både at opfylde helt basale transportbehov og gøre det på en sjov måde, har Dacia og Publicis Conseil skabt en farverig kampagne, som skal minde alle om mærkets DNA. Nemlig at Dacia er biler, der er til at købe for alle.
Kampagnefilmen er filmet i Madrid af James F. Coton på Noëm’s fortolkning af “Mad World,” og reklamefilmen viser to parallelle verdener side om side.