DAC Jogger Goldenes Lenkrad 4X3

Dacia Jogger vinder Det Gyldne Rat

Dacia Jogger har vundet den prestigefylde, tyske pris Det Gyldne Rat for bedste bil under 30.000 euro.

Mette Munk Nielsen
·

Det er første gang, at Dacia vinder den prestigefyldte pris Det Gyldne Rat, og det er Jogger, der er kåret som bedste bil under 30.000 euro.

For 46. gang har Bild am Sonntag og Auto Bild uddelt Das Goldene Lenkrad, og her blev Dacia Jogger hædret med prisen som bedste bil under 30.000 euro. 

"Vi er meget glade for at modtage Det Gyldne Rat for Dacia Jogger. Denne allrounder symboliserer på mange måder Dacia mærkets filosofi med dets moderne udstyr, robuste off – road look og ikke mindst dets megen plads," siger Dacias tyske repræsentant. 

Skal du have en ny Dacia Jogger? 194.990 kr.

Læs mere om den prisvindende Dacia Jogger her.

Der tages forbehold for prisændringer.
Priser starter fra
Siden1

Dacia Jogger er bedste bil under 30.000 euro i følge kåringen Det Gyldne Rat. Foto: Dacia

Jogger er nomineret til Auto Best Award

Dacia Jogger kom på det danske marked i foråret, og den har stationcarens længde, MPV'ens rummelighed og SUV'ens design. Den fås som syv sæders, og i Danmark fås den med en 110 hk motor. 

Det har været en model, der skiller sig ud, og det bliver nu belønnet i form af denne pris, hvor først læserne har nomineret bilerne, og derefter har en ekspertjury testet dem. 

Men Dacia Jogger er også nomineret til endnu en pris, nemlig Auto Best Award. Her vandt Dacia Spring sidste år, og Dacia håber naturligvis på at gentage successen. 

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin