Motorpoint showroom i Hørsholm

Info

Motorpoint i Hørsholm – leasing af håndplukkede premiumbiler

Vores tredje Motorpoint-showroom ligger i Hørsholm. Her kan du opleve vores håndplukkede premiumbiler på nærmeste hold i vores flotte omgivelser. Alle biler på lager er klar til at komme ud og køre på en attraktiv leasingaftale, som vi sammensætter for dig.

Hos Motorpoint er vi nemlig specialister i leasing af premium- og luksusbiler, og vi har en passion for netop den type bil. Derfor går vi også meget op i at udvælge de helt rigtige biler til vores showroom. Uanset om du er til komfort eller performance, finder du det hos os. Her har vi biler, der kan lidt mere, og er lidt mere. Dem du vender dig efter på gaden, og hvor du glæder dig til næste gang, du skal køre bilen.  

Og er din drømmebil her ikke, så importerer vi den gerne til dig. Vi har et stort netværk i hele Europa, men det er primært Tyskland, vi henter biler i. Her er markedet for premiumbiler nemlig større, og dermed kan du nemmere finde den helt rigtige model. De biler, vi leaser, er typisk mere end 36 måneder gamle, fordi det giver den mest attraktive leasingaftale. Her er andelen af registreringsafgiften nemlig mindst.

Vi er en del af Nielsen Car Group, der har sit eget leasingselskab, LEASING DK. Med dem i ryggen kan vi lave attraktive og fleksible leasingaftaler, som vi kan sammensætte helt efter dine ønsker. Vi er specialister i leasing og særligt flexleasing, men vi tilbyder alle former for leasing.

Er du klar til at lade dine bildrømme gå i opfyldelse, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores showroom. Vi giver en kop kaffe og hører om dine drømme, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

Kontakt os
[email protected]
Hovednummer: 70 701 107

Adresse
Usserød Kongevej 113
2970 Hørsholm

Åbningstider

Se åbningstider

Salgsafdeling

Åben i dag 09:00 - 17:30
Åben
Fredag
21/06
-
Lørdag
22/06
Lukket
Søndag
23/06
-
Mandag
24/06
-
Tirsdag
25/06
-
Onsdag
26/06
-
Torsdag
27/06
-

Hørsholm, Motorpoint

Biler i showroom