Ford Transit Custom 2019 Eksterioer Mest Solgte Varebil Danmark

Årets mest solgte bil er Ford Transit Custom

Overraskende nok var det en varebil, som blev årets mest solgte bil i Danmark 2022. Ford Transit Custom lå helt øverst på salgslisterne, da året var gået.

Mette Munk Nielsen
·

Det blev varebilen Ford Transit Custom, som blev årets mest solgte bil i Danmark i 2022. Hele 4271 enheder blev der solgt i løbet af året.

Ford Transit Custom er en virkelig populær varebil. Faktisk så populær, at der i 2022 blev solgt flere af den end nogen anden vare- eller personbil. Hele 4271 enheder kom der på nye plader i 2022 i Danmark. 

- Vi er utrolig stolte af, at vi ikke bare afslutter året som markedsleder, men at Transit Custom også er den mest solgte bil i 2022. Det er en kæmpe bedrift, der ikke var lykkedes uden vores Transit Erhvervscentre, der hver dag gør et kæmpe stykke arbejde – særlig i disse tider, siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles.

Skal du også have en Ford Transit Custom? 248.927 kr.

Er du interesseret i en Ford Transit Custom, kan du læse mere om den her.

Der tages forbehold for prisændringer.
Prisen starter fra
Ford Transit Custom 2019 Eksterioer Forlygter

Ford Transit Custom er ikke blot den mest solgte varebil i 2022 i Danmark, men også den mest solgte bil. Foto: Ford

Store forventninger til elektrisk Transit Custom

I løbet af 2023 kan Ford Transit Custom-kunder se frem til, at den populære varebil bliver fuldelektrisk. Ford E-Transit Custom lanceres nemlig senere på året, og den kommer til at kunne køre op til 380 km på en opladning.

Den kan trække op til 2000 kg og kan have en nyttelast op til 1100 kg. 

Derudover er lastehøjden 100 mm lavere, så der er nem adgang til varebilen. Den er fyldt med lækre features og teknologi, som skal gøre hverdagen nemmere. 

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin