Ny brugt Citroën - så kig blandt de ... styk, som vi har til salg lige nu

Køb en nyere brugt Citroën til skarpe priser og et stort udvalg? Hos os får du bilhandel uden bøvl. Gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os. Vi har et stort udvalg i nyere brugte Citroën - og vi har mange års erfaring med at forhandle nyere brugte modeller fra netop dét franske mærke.

Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Mærket med de karakteristiske to vinkler i sit logo blev grundlagt af André Citroën i 1919, og er dermed tæt på den helt store og runde fødselsdag. André Citroën blev af mange betragtet som virkelig nyskabende - og netop evnen til at skabe anderledes køretøjer er noget, som den franske producent har formået at holde ved..

I 1934 var mærket blandt de første, som producerede forhjulstrukne biler, og godt to årtier senere opfandt man den hydro-pneumatiske affjedring, som virkelig var et særkende blandt Citroën-modeller i mange år.

Mange husker sikkert Citroën CX-modellerne fra 1970'erne og 1980'erne, der virkelig var flydere i ordets mest positive forstand. Men Citroën producerede biler over en bred kam - og både Citroën 2CV, Citroën DS, Citroën SM og senest Citroën C6 var og er modeller, der virkelig skrev sig ind i historiebøgerne.

I dag har man splittet selskabet op i rene Citroën-modeller og rene DS-modeller - hvor DS står for "different spirit" eller "distingtive series".

Citroën og DS er en del af Groupe PSA - og forhistorien er, at Peugeot i 1974 overtog aktiemajoriteten i det dengang nødlidende Citroën over et par omgange. Det blev startskuddet til et stort konglomerat, der siden kom til også at rumme Opel og Vauxhall. I 2021 fusionerede Groupe PSA med italienske FCA Group, der blandt andet rummer Fiat og Jeep - og resultatet blev koncernen Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra Groupe PSA (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram). Årligt sælger Stellantis-koncernen over 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

Citroën er en populær bil. Køb en nyere brugt Citroën hos Bjarne Nielsen

Citröen er populære familiebiler i alle størrelser. Hos Bjarne Nielsen finder du et stort udvalg af nyere brugte Citroën-personbiler og varebiler. Citröen er biler i mellemklassen til fornuftige priser. Mange vælger Citröen fordi man får rigtigt meget bil for pengene, og fordi de ser godt ud. Det er fransk design og skabt til at se godt ud. 

Er du på udkig efter en bil, der designmæssigt skiller sig ret meget ud fra mængden på den absolut positive måde, så bør du kigger nærmere på de nyere brugte Citroën-modeller, som du finder hos os. Kig eksempelvis efter de storsælgende serier som Citroën C3, Citroën C4 og Citroën C4 Cactus.

Hvilket årgang Citroën vil du ha'? Vi de fleste: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Citröen-modeller i forskellige årgange samt i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Citröen du køber, så får du en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg hos Bjarne Nielsen, så sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

Er du på udkig efter en mindre bil eller måske bil nummer to, så tag et kig på Citröen C1. Her får du en ganske sporty og flot biler, der - på trods af størrelsen - rummer masser af køreglæde. Blandt de lidt større familiebiler finder du eksempelvis Citröen Grand C4 Picasso eller Citroën C5.

Citroën med benzin, diesel, hybrid eller plug-in hybrid? Her er alle priser fair.

Har du set vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark? Vi får faktisk mange fine ord med på vejen fra vores kunder, og det handler blandt andet om, at vi ikke fejer noget ind under gulvtæppet! Faktisk har vi slet ikke gulvtæpper i vores bilhuse.

Alle vores priser på brugte Citröen er automatisk vurderet af vores uvildige samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det vil med andre sige, at du gør en god handel, og at vi samtidig holder vores forretning kørende. 

Køb din næste nye brugte Citroën hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Citröen i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus - eller klik videre på sitet og se det store udvalg af brugte Citroën-biler.

Alle brugte biler til salg netop nu